JAS-bloggen
After game

Kommentarer från Linköping – Nykvarn

I lördags så slog Linköping ut Nykvarn med 6-3 i deras åttondelsfinal, en av de starkaste åttondelsfinalerna på pappret. Nedan följer ett par korta kommentarer från två olika spelare.

Oscar Bierfeldt, Linköping IBK

Jag tycker att matchen är tempofylld från start. Vi visste att Nykvarn är duktiga så jag tror ingen i laget blev riktigt förvånad. Vi får göra första målet i matchen men kort därefter kommer även en kvittering genom en fin individuell prestation. Trots det går vi från första perioden med en ledning. I andra perioden så får vi med oss två stycken powerplay som vi får utdelning på, vilket ger oss en 4-1 ledning. Till tredje perioden så spelar vi på våran ledning och kontrollerar Nykvarn väldigt bra som jag tycker aldrig är riktigt nära. Vi visar vilken lagmaskin vi är och vinner välförtjänt.

”Jojjo” Ahlroth, Nykvarn

Bitter torsk, tycker vi har att bra lag som är värda mer! Tror även Linköping tycker desamma. Men de spelar smart och sätter sina lägen. Samt tycker jag vi ger dom de två första perioderna där vi låter de få hålla i bollen som de är bra på, men i tredje höjer vi oss och gör det till en riktigt bra match! Får inte glömma att de är ett riktigt bra lag och de är värda en plats i kvarten.

Som sagt, en höjdarmatch där Linköping drog längsta strået och kommer nu ställas mot Huddinge.

//Rasmus


JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar