JAS-bloggen
After game

Kommentarer från Åstorp – Höllviken

Föga förvånat så blev det Åstorp som tog sig vidare till kvartsfinalen efter 3-1 vinst mot Höllviken, en match där det en bit in i tredje stod 2-1 och matchen levde i allra högsta grad. Ett par av spelarna har kommenterat matchen i efterhand.

Niko Moberg, Åstorp/Kvidinge :

Matchen börjar bra, båda lagen känner på varandra och några målchanser dyker upp lite då och då. Dock är det vi som tar ledningen innan pausen. Andra perioden skapar vi tryck på Höllviken samtidigt som vi spelar väldigt kontrollerat. Håller bollen inom laget och spelar oss upp på en ledning till 2-0! Välförtjänt tycker jag. I tredje går Höllviken ner på två femmor för att få upp lite tempo, dom trycket ner oss bra och får in 2-1 i powerplay. Minuterna senare går 3-1 och dödar i princip matchen när det är ett par minuter kvar!

Vi hade kunnat göra några kassar till men tyvärr var stolparna i vägen tre gånger och ribban en gång. Vinst är alltid vinst och vi från Å/K är otroligt nöjda med vidare avancemang!

Adam Hultberg, Åstorp/Kvidinge :

Känslorna innan matchen var väldigt spända, man kände den sköna slutspelskänslan hade kommit till laget. Jag tycker att matchen överlag var vi bättre än Höllviken, men i tredje perioden tycker jag vi släpper in dem lite för lätt, vilket gör att vi blir lite tillbakapressade. Det som i slutändan gör att vi vinner matchen, var vårt starka lagspel där alla är med och bidrar till bästa resultat. Extra nöjd med vissa saker denna matchen, t.ex att vi har fått igång ett bra rull i alla femmor vilket gör att vi maler ner våra motståndare och de orkar inte stå emot oss. Tills nästa match så ska vi förbättra  att vi inte ska stressa upp oss så lätt, för vi vet om att vi är ett jäkligt bra lag som kan slå alla JAS lagen om vi presterar på topp.  Hela laget ska hyllas i mina ögon, men är där någon som sticker ut lite extra i mina ögon, så är det Victor Hansson våran kapten. Victor är en riktig laghöjare och en väldigt duktig innebandyspelare som gör allt för sitt lag.

Simon Strömberg, Höllviken :

Det var en tuff match som skulle spelas, Skånederby mycket folk som hade höga förhoppningar.Det var en mycket jämn match där Åstorp hade en del boll och tog ledningen i första perioden. Andra perioden startade vi mycket bra och fick en del chanser. Åstorp var dock effektivare och kunde göra 2-0. Det var i tredje perioden de skulle avgöras och efter böljande spel får vi PP. Vårt PP har varit mycket bra och det blev reducerat. Vi plockar målvakten i hopp att kvittera. Dock så gör Åstorp 3-1 och vinsten var i Åstorps favör.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar