JAS-bloggen
Okategoriserade

Början på något nytt

Dags att dra igång bloggen, en nystartad blogg med fokus på JAS och allt vad det innebär. Tänkte börja med att dra bakgrunden lite kort om just varför jag väljer att starta bloggen osv.

Har tidigare varit verksam i en förening som heter IBK Lidköping, där vi för två säsonger sedan anmälde oss till JAS första gången, ett läroår helt enkelt. Tidigare säsonger hade jag varit aktiv med att skriva referat från matcher och sammanfattningar från cuper och liknande, något som jag alltid tyckt varit roligt och som jag även haft relativt lätt för. I samband med att intresset ökade så började jag även lägga upp intervjuer, tippningar och liknande på hemsidan, vilket gav gehör ovh växte allt mer. Mitt intresse för JAS ökade rent generellt, följa flera olika lag och ha koll på spelare. Insåg samtidigt att intresset för JAS runtom i Sverige rent medialt var relativt svagt, synd på en sådan härlig juniorturnering. Johan Carlsson och Jakob Axelsson har gjort ett bra jobb med Inside-JAS bloggen, precis sådant som skapar intresse, en blogg som jag kommer försöka komma upp i samma nivå som.

Kort in på den här säsongen valde jag att byta förening till IBK Lockerud Mariestad, av flera olika anledningar, något som vi inte behöver gå in på, men beslutet togs, ett beslut som jag är otroligt nöjd med nu i efterhand. I samband med mitt byte av föreningstillhörighet tog jag genast upp Lockerud-hemsidan, började med en rad olika intervjuserier och liknande. Började skriva JAS-sammanfattningar för just Innebandymagazinet och fick även vara med och vara delaktig i den läsvärda SDF-SM bloggen där jag under helgen i Linköping spenderade en hel del tid med att tweeta.

Kort därefter bestämde jag mig att jag skulle försöka på att starta en JAS-blogg, för att skapa större intresse över hela Sverige. Tanken var att starta den senare i sommar/höst och börja arbetet då, väljer istället att smygstarta redan nu med nuvarande slutspel. Trots min inblandning i Lockerud ska jag försöka hålla det på en bra nivå och de flesta artiklarna kring Lockerud kommer istället ligga kvar på vår egna hemsida.

ALLA förslag, ALL feedback osv kring vad man kan göra, vad man ska förbättra, uppskattas, vi har alla olika åsikter och att föra diskussioner som håller en bra nivå är trevligt och utvecklande. Vill ni bidra eller liknande på något sätt är det bara att höra av sig, antingen i kommentatorsfältet, alternativt via Twitter eller Facebook.

Dåså. Då drar vi igång.

//Rasmus Larsson

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar