JAS-bloggen
Intervjuer

Unge Nykvarnstalangen sponsrad av Salming!

Nykvarn går som tåget i JAS och Gustav Granlöf, född 2000, är en av lagets unga talanger, Granlöf som nu även blivit sponsrad av Salming.

Tre raka segrar i JAS, vad har ni lyckats med hittills?

Vi har satt försvarspelet jävligt bra! De är inte lätt och spela ut vårt försvarspel. Sen har vi ju några spelare som är riktigt vassa målgörare som Kevin rigogiannis Linus Palmqvist och Emil Berglund. Sen har vi ju riktigt bra backar till exempel Oscar Fondelius, Mattias Karlström, Lukas Svensson.

Ni har ett relativt ungt lag i år, vad tycker du om kvalitén på er trupp?

Våran trupp är riktigt bra, I vårat lag så är alla glada hela tiden och vi har en riktigt bra lagkemi, Sen har vi massor med bra spelare, Tex Linus Palmqvist, sen bröderna Rigogiannis är jävligt duktiga innebandyspelare. Sen finns de ju många fler bra innebandyspelare.

Många spelare födda 98 och 99, vilken säsong anser du att ni ska vara som bäst?

Självklart den här säsongen, Vi ska vinna guld den här säsongen, Men de kommer inte bli en lätt väg till guldet, Men vårat lag viker inte ner sig.

Du har nu blivit sponsrad av Salming, hur tänkte du när du fick det beskedet?

Jag tänkte att de var en sjuk upplevelse i min innebandy karriär. Sen ska de ju bli helt sjuk rolig. Asså jag jag har inte riktigt fattat att jag är sponsrad. Men de ska bli riktigt skoj iallafall.

Varför tror du att Salming sponsrar just dig?

Jag tror dom sponsrar mig för att dom ser att jag kan bli en spelare som någon gång spelar i SSL och landslaget. Och de vill jag tacka Salming för.

För de som vill bli sponsrade, vad har du för tips?

Asså att vara sig själv hela tiden och att inte vara så girig att få sponsring för någon gång så kommer någon gilla dig och vill sponsra mig. Sen att alltid ge 100% i vad du än gör.

Granlöf sponsrad av Salming! Foto: Robert Granlöf/RG Foto.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar