JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens DJ-matcher

Flertalet DJ-matcher i JAS har hunnit avverkats under kvällen, där Dalen bland annat besegrade IKSU/Sävar i Umeå-derbyt med 1-3 på bortaplan, vilket var lagets andra raka seger på två försök. Även Stanstad tog revansch efter den inledande förlusten i gruppen. Denna kväll var det Häljarps som besegrades med 5-2. Mer om matcherna har ni nedaför!

Victoria Ström, IBF Dalen: Skulle säga att vi kontrollerade matchen väldigt bra i två perioder och stängde matchen i tredje med hög press mot deras backar. Även nämnvärt att vi rullade på 3 hela kedjor hela matchen, vilket jag tycker visar att vi har 3 kedjor som ändå håller måttet mot ett sånt spelande lag framåt som iksu / sävar ändå är, speciellt deras första kedja som är väldigt vass.

Vi vinner för vi spelar som ett lag och gör allt tillsammans med ett stabilt försvar. Där jag vill särskilt påpeka Ellen Berglund som jag tror kommer vara otroligt viktig för vårt JAS lag. Men detta år är framför vårt syfte att se och lära vad JAS har att komma med för att nästa år ta större kliv.

Sara Florentzson, Stanstad: Matchen i helhet var väldigt jämn, många bra chanser för båda lagen, men dock ganska mycket slarv från vår sida då vi inte får till det riktigt. Matchen avgjordes inte förrens i slutet av matchen och man kan säga att vi spelade upp oss bra under matchens gång. Även fast det var en seg match så fortsatte vi skapa lägen o tillslut gav det utdelning. Hela laget spelade bra försvarsspel idag, nere från de båda målvakterna som gjorde en mycket bra match båda två, vidare till backarna som var stabila o även anfallarna som jobbade hem bra. Det vi kan förbättra än koncentrationen under hela matchen så att vi slutar slarva och har mer precision i både passningar och avslut.

Vi tackar dem båda och önskar dem lycka till i fortsättningen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar