Kommentarer från Falun-Mora

Falun fortsätter övertyga i JAS-spelet och tog under kvällen en ny seger mot Mora, en seger som satt långt inne, men där man vann med 6-5 tillslut. Följande sägs om matchen i efterhand.

Albin Sand, Falun Ungdom: Matchen slut och vinst med 6-5 till oss. vi öppnade matchen stark och kontrollerade första perioden. I andra så slappnar vi av lite och Mora tar över matchen genom att gå upp i press som vi för tillfället inte lyckas spela oss ur. men efter tio minuter tar vi tillbaka matchen och andra perioden borde slutat med fler mål för oss om vi bara kunde sätta chanserna. Sista blir väl precis som i föra mötet mot håsta. vi blir stiriga och jag alldeles för enkla misstag men lyckas hålla igen och vinner! De vi skulle förbättra var väl främst att lyckad hålla i ledningen i slutet.

Emil Hedström, Mora: Tycker Falun inledde matchen starkt och ar bättre än oss i första perioden, sen jobbar vi oss tillbaka i i början av den andra perioden men tyvärr så släpper vi in några kassar pga lite bolltapp på fel ställen. I 3 perioden så går vi ner på 2 femmor och vi får upp farten på bollen och trycker in några viktiga kassar! Vi har pressen på Falun i sista perioden men lyckas tyvärr inte kvittera. Tycker vi kan ”vakna” tidigare i matchen och inte börja spela innebandy i 3 perioden bara. Om vi börjar spela från första perioden tror jag vi kommer ha bra chanser mot övriga lag i serien, definitivt. Jag vill även hylla vår lagkapten Erik Helander för att han visar vägen och peppar laget. Och även William Eriksson som tar viktiga löpningar på planen som öppnar upp åt andra.