JAS-bloggen
Intervjuer

Tungt poängtapp i premiären bakom sig: ”Vi förtjänade vinna den”

Flera grupper är redan innan i sin andra omgång då man började under veckan. Tittar vi på I-gruppen så börjar den släpa lite redan då ett par av lagen inte ens hunnit spela första matchen.

Ett lag som drog igång under förra helgen var Warberg, föreningen med en anrik historia som kanske inte smittat av sig fullt på JAS-laget än. – Warberg är en stor klubb och absolut är det bra om våat lag visar att hela klubben har bra spelare. Klart man helst ser att vi vinner matcher och tar oss så långt som det bara går. Skulle säga att den största pressen lägger vi på oss själva i laget, säger Noah Carlenäs till bloggen.

Man såg länge ut att ta tre poäng i premiären förra helgen mot Helsingborg, men med en (!) sekund kvar så kunde gästerna från Skåne kvittera. – Otroligt tråkigt att Helsingborg lyckas få in en boll i sista sekunden. Jag tycker att vi gör en bra första match och skapar mycket lägen. Tycker vi förtjänade att vinna matchen.

En träningsvecka bakom sig inför lördagens match där man har chans på nya poäng. – Under veckan så har vi tränat på bra. Känns som att laget är taggat att åka ner till Höllviken och göra en bra match.

Nu möter man Höllviken, ett lag som i sin premiär slog Varla med klara 9-1 och blir därmed en tuff nöt att knäcka. – Jag har ingen bra koll på Höllviken men dem vann sin första match så förväntar mig en jämn och spännande match. Spelar vi vårt spel så kan det säkert gå bra.

Vad krävs för tre poäng?

– Det som krävs för att vi ska ta tre poäng är en bra insats från alla spelare och att vi verkligen gör jobbet. Vi måste även ta tillvara på chanserna vi får så tror jag att resultatet kan gå med oss.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar