Kommentarer från Solfjäderstaden-Onyx

Solfjäderstaden fick en fin start på JAS-äventyret när Onyx kunde besegras på hemmaplan med hela 10-2. Solfjäderstaden hade en 4-0 ledning redan i den första perioden, en ledning som aldrig var hotad. Oscar Bierfeldt och Martin Cederin sammanfattar matchen på följande sätt.

Oscar Bierfeldt, Solfjäderstaden IBK: Tycker faktiskt att vi kör över Onyx idag. I början av första perioden får vi inte riktigt till det och onyx har ett par farliga chanser. Sedan så lägger vi i ännu en växel och får in tillräckligt många kassar i första perioden för att kunna spela på det resultatet resten av matchen. Samtidigt som Onyx kanske hade lite otur i vissa lägen så fick vi till det mesta vi försökte med. Kort och gott så kör vi över Onyx välförtjänt och är det bättre laget just idag. Fortsättningsvis hoppas jag att vi kan fortsätta på samma spår och lägga ner samma sköna jobb som vi gör idag.

Martin Cederin, Onyx IBS: Dem har övertaget nästan hela matchen, men vi kämpar på och struntar i vad det stod på tavlan. Vi sätter försvaret riktigt bra ibland men det räckte inte till. Vi måste förbättra både försvar och anfallsspelet då vi måste vara mera aggressiva i försvaret och försöka ha ett längre spela i motståndaren zon. Bara att ta nya tag och ladda inför derbyt på onsdag!