JAS-bloggen
Inför match

Matchguide Arboga/Köping – Telge/Järna

Två nykomlingar i dessa sammanhang är Arboga/Köping och Telge/Järna som här ställs mot varandra. Här får ni mer information!

Dag: Lördag, 24/3

Matchstart: 17.30

Hall: Vasahallen (plats för ca 500)

Inträde: Gratis

Domare: Tony Wennberg & Fernando Rocabado

Kommentar från bloggen: Två kombinationslag som känns ganska spännande på det sättet att det är två lag som man inte har stenkoll på innan. Några få spelare här och där, men i Arbogas fall t.ex. så var man ett bottenlag förra året. Det är en gruppetta mot en grupptvåa som möter varandra. Oavsett vilket lag som går vidare till Innebandyfesten så blir det lite av en ”skräll”, men i och med att åtta lag tar sig dit så blir det fler lag som får chansen. En tight match mellan två lag som inte vill riskera alltför mycket skulle undertecknad tippa på.

Arboga/Köping

Bäste poängplockare i gruppen: Emma Holgersson Bruhn, 17 poäng

Bäste målskytt i gruppen: Emma Holgersson Bruhn, 10 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Tilde Forsberg, 4 minuter

Telge/Järna

Bäste poängplockare i gruppen: Klara Nelin, 33 minuter

Bäste målskytt i gruppen: Klara Nelin, 18 mål

Mest utvisade spelare i gruppen: Ebba Andersson, Elina Salenius, Nathalie Kasche Brouwer, 4 minuter

Håll ögonen på: Wilma Holmberg – En stabil center som är duktig åt båda håll och blir viktig i sådana här matcher med sin rutin. Duktig i spelvändingarna och har bra fart i det hon gör.

Håll ögonen på: Malin Lindgren – En av de lovande 02:erna som kommer upp som spelade SDF-SM för Sörmland nu i år. En spelare med ett bra skott, bra driv och en bra inställning!

Tränarkommentar, Mathias Johansson:  Precis som oss är Telge/Järna en sammanslagning mellan två lag i Södermanland. Starkt resultat i en tuffserie där dom pressat favorittippade Nykvarn två gånger om om. Så i denna match får nog Telge/Järna ses som favoriter på förhand. För vår del handlar det om att få fart på grejerna och våga utmana oss själva att göra årets bästa match. Stämplar alla in till 100% så hoppas jag att vi kan störa våra playoffmotståndare.

Nycklarna i vårat lag är att vi har tre femmor där alla inblandade kan leverera, vi har haft flertalet olika matchvinnare under Serien och jag hoppas tjejerna kliver fram och visar vägen i denna match också. Eftersom vi endast har 7 träningar ihop under säsongen så hoppas jag att det grunder vi satt Under matchspelet sitter och vi vågar anfalla och spela rörligt anfallsspel med avslut i rätt lägen dvs det som gjort så att vi vann serien.

H2H intevjun!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar