JAS-bloggen
Inför match

H2H med Wigstrand/Westerholm: ”Bjuder vi in dem blir de livsfarliga”

KAIS Mora tar emot Täby på hemmaplan i playoff 2. Simon Wigstrand i hemmalaget och gästernas William Westerholm säger följande inför.

Vad säger ni om den insatsen ni genomförde i playoff 1?

Simon: Jag tycker vi gör en helt okej match över lag mot Umeå City i playoff 1, det är i vissa sekvenser av matchen vi bjuder in dem och det är då de gör sina mål. Jag tycker att vi har chanser att avgöra matchen tidigare än vad vi gör, vi måste sätta sådana chanser i playoff 2 om vi ska gå hela vägen.

William: Mycket nerver överlag i båda lagen men i helheten så tyckte jag att det var vi som ägde och förde matchen till en enkel vinst för våran del.

Vad för matchbild förväntar ni er sett till det motståndet ni möter?

Simon: Jag gissar att det kommer bli en fartfylld match, jag tror båda lagen gillar att anfalla så det gäller att vara på tå från start. Vi vet inte jättemycket om hur Täby spelar, men kollar man på antalet mål de gjorde i serien och att de inte förlorade en enda match ser man att de är ett spelskickligt lag.

William: Inga hemligheter att vi spelar bra innebandy och det kommer vi göra! Viktigt att vi håller oss på banan jobba hårt i defensiven och spelar vårat spel så kommer vi ta hem vinst på ett tryggt och enkelt sätt.

Vad för nycklar i ert eget spel behöver bli något bättre, jämfört med playoff 1?

Simon: Om vi ska ta oss vidare ifrån playoff 2 behöver vi höja skärpan i de avgörande momenten i matchen. Vi måste sätta alla chanser vi får och vi måste ha 100% fokus hela matchen igenom. Bjuder vi in dem kommer de bli livsfarliga direkt och det har vi inte råd med.

William: Det finns alltid saker man kan slipa på och bli bättre på men jag tycker att vi ha bra koll på saker och ting. Håller vi oss på banan och är med från början så borde det inte bli några problem.

Vem i ert lag kan bli en potentiell matchvinnare?

Simon: Jag ser Matteus Gavatin som en matchvinnare från våran sida, det visade han i playoff 1 redan.

William: Vi har många killar i laget som gör mycket poäng och vill vinna matcher så det finns många som kan bli en matchvinnare men William Almlöf är den person som sticker ut mest i dagsläget skulle jag säga.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar