JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Cheeseman/Björn: ”Dagsformen som avgör”

Två lag som kommer från relativt tighta matcher i playoff 1 är Ledberg och Warberg, som slog ut Vara respektive Hovshaga. Nu ställs lagen mot varandra i Kärnhallen och Robert Cheeseman och Elliot Björn säger följande inför!

Vad säger ni om den insatsen ni genomförde i playoff 1?

Robert:  Vår insatts i playoff 1 är inte den bästa vi gjort denna säsong. Vi kommer inte riktigt upp i den nivån vi vet att vi kan spela i, men ändå en godkänd match från vår del och riktigt skönt att åka hem med en vinst!

Elliot: Jag skulle inte klassa vår insats i play off 1 som en av våra bästa prestationer den här säsongen. Vi kommer inte riktigt upp i vår högsta nivå men sedan ska man inte ta ifrån Hovshaga att de gör en bra match och verkligen bjuder upp till dans. Trots det vinner vi matchen och det är ju det som är det viktigaste.

Vad för matchbild förväntar ni er sett till det motståndet ni möter?

Robert: Vi vet att Warberg är ett väldigt bra lag så jag tror verkligen att det kommer bli ett jämn och fartfylld match.

Elliot: Det är två bra lag som möter varandra och jag tror man kan förvänta sig en väldigt jämn matchbild med mycket fart och vilja. I slutändan tror jag det kommer vara dagsformen som avgör vilket lag som drar det längsta strået.

Vad för nycklar i ert eget spel behöver bli något bättre, jämfört med playoff 1?

Robert: Vi måste verkligen vara med från start vilket vi inte riktigt var i playoff 1, och så måste vi höja vårt spel i helhet och göra allt lite bättre än vad vi gjorde i förra matchen mot Vara.

Elliot: Självklart kommer vi behöva höja nivån på allting vi gör inför play off 2. Framförallt måste vi se till att få upp farten och tempot direkt, i play off 1 tog det lite för lång tid innan vi började komma igång på riktigt.

Är det någon i motståndarlaget ni vet att ni behöver se upp med?

Robert: Själv har jag väldigt dålig koll på motståndarlaget så vet ingen speciell i deras lag, men vi ska fokusera på vårt egna spel och göra de vi är bra på!

Elliot: Jag har ingen direkt koll på spelarna i Ledberg men jag vet att det är ett väldigt bra lag vi kommer möta. Vi kommer lägga all vår fokus på vårt spel och se till att ge oss själva det bästa utgångsläget inför matchen.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar