JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Klevbo/Pallman: ”Duktiga individuella spelare”

Nacka gjorde med sitt unga lag succé under fjolåret, men denna säsongen har man istället fått bära en favoritstämpel där man i alla fall i gruppspelet klarade pressen och vann gruppen. Nu väntar Skoghall i playoff som sista hinder innan Festen stundar. Erica Klevbo och Nathalie Pallman säger följande inför lördagens match.

Vad tycker ni om gruppspelet ni genomfört?

Erica: Vi är otroligt nöjda med vår gruppseger. Speciellt nöjda är vi med insatserna mot Nykvarn, Telge och Linköping som alla tre är värdiga motståndare med jämna matcher.

Nathalie: Vi har tagit en match i taget och inte haft alldeles för höga krav på oss. Vi känner ändå att vi hade kunnat gett mer i dom första matcherna så som vi gjort nu i slutet, vilket lett oss till playoff.

Vad har ni lagt fokus på att förbättra inför playoff?

Erica: Vi har inte lagt ned någon speciell fokus på något nytt, vi tränar på som vanligt och hoppas på att de ska resultera i vinst.

Nathalie: Vi har lagt ner mycket fokus på att förbättra vårt pp + bp. Vi har även fokuserat på vårt försvarspelet mycket.

Vad vet ni om ert motstånd och eventuell matchbild?

Erica: Skoghall har några bra spelare, speciellt de som spelar i deras dam lag. Skoghall är ett kämpar lag, de ger aldrig upp. Jag tror att det kommer bli en riktigt tuff och jämn match men det är de matcherna som är roligast.

Nathalie: Vi vet att vi kommer möta ett tufft Nacka med duktiga inviduella spelare. Vi vet även att det kommer bli en tuff match med mycket fart.

Vilka får bära favoritskapet?

Erica: Det är svårt att säga en favorit då jag anser att båda lagen är tillräckligt bra för att gå vidare till festen. Som sagt det är svårt att säga men jag skulle tro att andra ser oss som favoriter eftersom att vi gick vidare till festen förra året.

Nathalie: Vi givetvis ? men med ett rättvist svar är det de laget som kämpar och visar vilja och rätt inställning genom hela matchen som förtjänar favoritskapet.

Vem i laget har sett extra vass ut under den senaste tiden?

Erica: Alla i vårt lag har en stor roll vi gör allt tillsammans och har många bra spelare som skulle kunna avgöra. Skulle jag dock lyfta en spelare i vårt lag skulle jag vilja lyfta Hanna Berg som alltid ger allt och dessutom vunnit poängligan denna säsongen. Även fast hon är utsedd vinnare är inte målen slut än.

Nathalie: Jag tycker att Elin Stensson har sett väldigt vass ut under senaste tiden. Hon har ett bra skott som hon är väldigt duktig på att använda.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar