JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Åhamn/Fahlén: ”En mer avvaktande matchbild”

Imorgon (idag) så står Onyx som hemmalag mot Bergs IK. Hemmalaget kan vid tre poäng hänga på i toppen och utmana om tredjeplatsen där man i nuläget har häng. Onyx Leo Åhamn och Bergs Robin Fahlén säger följande inför matchen.

Vad har ni rent lagmässigt lagt fokus på under uppehållet?

Leo: Rent lagmässigt så har vi lagt fokus på att hålla igång kropparna.Det kan lätt bli att man trappar ner på träningarna men jag tycker vi har haft en väldigt bra nivå gällande träningsmängden nu under uppehållet

Robin: Vi började uppehållet med lite ledigt. Sedan körde vi igång med lite fysträning för att hålla igång så att vi inte tappar allt för mycket under uppehållet. Efter nyår började vi med innebandy igen och har haft väldigt bra nivå och fokus på träningarna.

Om man ser till tabellen så har ni lite olika utgångslägen. Vad för prio har ni på just den här matchen?

Leo: Vi vill som alltid försöka vinna varje match vi spelar och just denna match är verkligen viktig för att kunna hänga med och utmana lagen i toppen av tabellen.

Robin: Vi ligger som sagt näst sist i serien och kan få det väldigt svårt att gå vidare till slutspel, men som alltid krigar vi får att få tre pinnar in på kontot.

Vad förväntar ni er för matchbild?

Leo: Senast vi möttes blev de verkligen ett målkalas 10-10 blev slutresultatet då,det tror jag inte att de blir igen utan matchbilden kommer nog vara mer avvaktade där båda lagen kommer äga ungefär lika mycket boll.

Robin: Förra matchen slutade 10-10 då onyx gick in väldigt hårt från start och jag tror det kommer se ungefär likadant ut imorgon. Tror dock att matchen i helhet kommer bli väldigt jämn, både boll och mål mässigt.

Vad kommer avgöra matchen?

Leo: Båda lagen är spelskickliga så skulle säga att de laget som vill mest ute på banan kommer gå segrandes ur fighten som jag tror och hoppas blir vi

Robin: Det som kommer avgöra matchen är väldigt svårt att säga men från vår sida kommer vi behöva vara med från start och inte slappna av. Båda lagen är väldigt spelskickliga så de laget med bäst inställning kommer att ta tre poäng.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar