JAS-bloggen
Gruppgenomgångar

Viktor Karles-Karlsson ger er B-gruppen!

Efter Stenssons hjälp med A-gruppen vänder vi oss vidare till B-gruppen där Gävles Viktor Karles-Karlsson är den som ger er en något bättre inblick från hans synvinkel. Läs med nöje!

Vilka tre lag tror du kommer återfinns i toppen?

Jag tror att det blir KAIS Mora, IBF Falun och vi (Gävle GIK) som kommer slåss om första platsen i år. Mora har väldigt starka 99or som är uppe och spelar med Moras Div 1 lag!

Vilka tre lag kommer återfinns i botten?

Dom tre lagen jag tror kommer ligga i botten i år är Strömsbro IF, Håsta IBK och Alunda IBF.

Vilket lag tror du kommer överraska mest positivt och varför?

Jag tror KAIS Mora kommer överraska mest i våran grupp. Dom har väldigt många kompletta spelare som alltid sliter hårt för laget.

Vilka lag tror du kommer överraska negativt och varför?

Jag tror Sandviken AIK kommer överraska negativt, det känns som dom har för tunn trupp. Dom har Linus Lindgren och Filip Lindberg kvar iaf, men jag tror de ej håller för SAIK i år..

Vem vinner poängligan?

Spelar Linus Lindgren hela säsongen för SAIK så tror jag han vinner.

Är det någon spelare i er grupp som du tror kommer ”slå igenom” och varför?

Jadu en spelare som kan slå igenom i år är Alexander Haukirauma i vårat lag, det är en back med både defensiva och offensiva kunskaper! Han kan trolla upp spelare med sin sticka och så har han ett ruggit skott från backplats. Jag hoppas att Haukirauma lyckas slå igenom, för han har en jäkla vilja med sin innebandy. Han sliter på vad de en är för träning så ser man att han vill något!

Hur tror du er grupp står sig i kvalité jämfört med övriga?

Har inte sån jätte bra koll på många av dom andra lagen. Men visst finns det kvalité i våran grupp de gör de. Men det finns nog mer bra lag längre ner i Sverige.

Vilka vinner JAS, 16/17?

Oj väldigt svår fråga, Nykvarn tror jag kommer vara ett lag som slåss om guldet. RIG är väll alltid ett lag med bra spelare. Regerande mästarna Jönköping IK blir också farliga. Svårt att välja precis ett lag men isåfall tar jag Nykvarns IF!

Gävle, ett lag i toppen om man får tro dem själva. Foto: Eva Ohlström.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar