JAS-bloggen
Intervjuer

Bragden är ett faktum – Lillån har nått finalen

Inför turneringen så sågs Lillån som en av underdogsen, där väldigt få hade tippat dom vidare till semifinal, där ibland jag. Nu är man klara för final istället och succén är ett faktum. – Ingen trodde på oss, ingen visste vilka vi var. Vi gick in i varje match som underdogs och hade inget att förlora, det tror jag ligger bakom en hel del till våran väg till finalen, säger Carl Harysson till bloggen.

I semifinalen så kunde man besegra Partille i sudden, där Lukas Eldholm blev matchhjälte. – Vi genomför matchen starkt! Vi krigar ända in i kaklet och tillslut vinner vi matchen. Vi var medvetna redan från start att vi var nederlagstippade och kände även där att det inte fanns något att förlora. Vi körde på bara, helt enkelt.

I gruppspelet så stannade ni på fyra poäng och just det här poolspelet ser ut att ha blicit en succé för er. Vad tycker du om det nya systemet?

– Man kan tycka vad man vill om det nya systemet, men själv älskar jag det, med tanke på hur det har gått för oss!

I finalen ställs man mot Jönköping, ett lag man spelade lika mot i gruppen och det lär bli en tuff fight på nytt. – Jönköping är ett riktigt bra lag med ett gäng riktigt vassa spelare! Jag tror att matchen i gruppspelet visar att vi är två jämna lag, så jag tror finalen blir underhållande att kolla på. En av våra nycklar är att Alexander Miller ska bomba från backplats, minst fem från hans sticka!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar