JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från första HJ-rundan!

Även den första rundan på HJ-sidan är avklarad, där ett par överraskande resultat kan redovisas. Än är det långt ifrån avgjort, men vissa av lagen har satt sig i en bra sits inför kommande fighter!

Johan Främberg, Partille: Båda lagen kändes lite smått avvaktande från start. Ganska tidigt får Kalmarsund ett PP som de utnyttjar och gör 0-1. Tror sedan att vi gör 1-1 i bytet efter eller nåt sånt och sen äter vi oss in i matchen mer och mer. Kalmarsund kliver stundtals upp högt och stressar fram några halvchanser men de heta chanserna har vi, de räddas gång på gång av en bra keeper i målet. De lyckas få in 1-2 efter en bra prestation, känslan är dock att vi har matchen så det var lugnt. Några byten senare kvitterar vi på nytt efter en fin upprullning där Jacob Holm är sist på bollen. Vi skapar i detta skedet av matchen mängder med kalaslägen som vi inte förvaltar, vi kunde stängt matchen tidigt. I andra gör vi 3-2 snabbt efter ett PP men sedan börjar vi spela någon slags hawaiinnebandy som kalmarsund vinner på och gör 3-3 med ca 7 min kvar att spela. Vi tar snabbt ledningen på nytt när Jonte Bodenmalm kliver in från kanten och hänger den i bortre. Kalmarsund måste upp o jaga o vi sätter 5-3 genom Eric Hellström och matchen känns avgjord.

Jonas Wängefors, Jönköping: Jag tycker vi gör en bra försvarsinsats, där alla gör jobbet. Tycker dock att vi faller in i deras tempo i början, men successivt börjar vi sedan ha mer o mer boll. Vi är mycket effektiva och sätter våra lägen även om vi hade det svårt att skapa dom i början av matchen. Sammanfattningsvis så visar vi att vi är en riktig lagmaskin som ger allt för att vinna.

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar