Kommentarer från dagens HJ-matcher – Uppdaterad

Ett par riktigt intressanta matcher har avverkats under söndagen, matcher där kampen om slutspelsplatserna har gått hett. Bloggen rapporterade kring ett par av dessa på förhand, men här kan ni läsa vad ett par av spelarna säger efter fighterna.

Charlie Eklund, Hagunda: Redan efter fem minuter så sätter Alexander Hjorthaug 1-0. Efter den sköna starten så fortsätter vi att jobba och vi gör även 2-0 när 1min återstår av första perioden. Andra perioden starta ännu bättre och vi går iväg till en 6-0 ledning redan efter tio minuter innan Falun reducerar till 6-1. Men bara 1min senare gör vi ännu ett mål genom Alexander Spinord. Tredje perioden börjar lika bra den då Simon Gustavsson sätter 8-1 efter två minuter. Vi gör sedan två mål till vilket gör att vi vinner matchen med 10-1! Alla i laget gör en jättebra match idag, vi gör exakt de vi sa att vi skulle göra och vinner rättvist!

Philip Ohlin, Gamla Stan: Slutresultatet var välförtjänt och rättvist, vi lyckades göra allt som vi pratat om. Att hitta vårt eget spel och inte hamna i deras tempo. Fast vi vet att vi är ett starkare lag så gick vi ut med inställningen att göra allt för varandra. Vi tog tag i matchen från början och var aldrig hotade. Kul att med många spelare frånvarande ändå kunna spela så pass bra som vi gjorde.

Jesper Larsson, Rydboholm/Fristad: Det jag tyckte vi gjorde bra i dagens match var att vi hela tiden tog jobbet vi försökte aldrig tjuva någon extra halvmeter i dubblingarna eller något, sedan följde vi även instruktionerna väldigt bra och förstörde deras uppspel! Matchen var ganska jämn, men tyckte ändå det kändes som att vi hade kontroll på läget. Lindome är bra och spelar med ett bra presspel som vi idag lyckas lösa vilket vi inte gjorde i borta mötet. Det var väll egentligen tre spelare som jag tycker var lite extra bra idag våran målvakt Albin Larsson som gjorde några riktigt svettiga räddningar, men även Axel Malmgren som skötte uppspelen på ett lysande sätt! Sedan har vi ju våran egna lilla brunkare som alltid sliter och vinner mycket boll på mittplanen Filip Björendahl!