JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från kvällens HJ-matcher

Warberg är fortsatt obesegrade i I-gruppen, där man under kvällen besegrade Falkenberg på hemmaplan med 7-0. KAIS Mora ställdes mot Håsta på bortaplan, en tuff match, där man fick resa hem tomhänta efter 11-5 förlust. Läs kommentarerna här!

Herman Andrén, Warberg: Trots att detta inte var säsongens bästa match så tycker jag ändå att vi tar tre välförtjänta poäng. Vi hade svårt att komma upp i vårt normala tempo samtidigt som Falkenberg försvarar sig bra.

Vi får en bra start på första perioden med ett tidigt mål. Därefter har vi mycket bollinnehav men har svårt att få till några fler riktigt heta målchanser.

Falkenberg jobbade hårt hela matchen, trots att man hamnade i underläge precis i början. En schysst och tuff kamp med bra stämning matchen igenom.

Simon Wigstrand, KAIS Mora: Vi inledde matchen väldigt starkt och fick in 1-0 ganska snabbt. Efter det gick vi ner oss rejält och hittade aldrig riktigt tillbaka. Dom kontrade sönder oss och våra backar/målvakt hade inte sin bästa dag. Vi visste hur de skulle spela men vi följer inte matchplanen och det är där vi förlorar matchen. Det vi gjorde bra under matchen är att vi inte slutar att jaga Håsta men det innebär också att det blir luckor bakåt som det utnyttjade väldigt bra. Men de ligger fortfarande bakom oss i serien och det är väl det som räknas.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar