JAS-bloggen
Intervjuer

Derbyrapporten, del 1!

Som utlovat så kommer bloggen bevaka uppladdningen inför stundande derby i Uppsala och B-gruppen som spelas under fredagen. Storvretas Henrik Wahlström, Rasbos Philip Olofsson, Hagundas Robin Holmquist och Sirius Emil Aspnäs är spelarna som under tre dagar kommer rapportera senaste nytt, för att sedan sammanfatta fredagens matcher i efterhand. Här har ni första rapporten!

Henrik Wahlström, Storvreta: Som Storvretaspelare kan man känna sig lite extra stolt nu när vi äntligen nått december. Varför? Jo, för det är äntligen dags för kapten Jonathan Pettersons julkalender, daglig bilduppdatering av otroligt hög kvalité. Om någon missat detta så finns det att följa på Instagram @Jontepettersson (obligatoriskt).

Det var ett litet sidospår.

Innebandymässigt så startade vi veckan med en ganska bra träning igår kväll. Tidigare ikväll genomfördes ett styrkepass på Ultimate Performance, alltid lika givande. Tyvärr (för detta inlägg) så hände inget oväntat som jag kan rapportera om, hoppas på bättre lycka imorgon. Eftersom vi hade spelledigt i helgen så är vi nu riktigt sugna på att få spela igen. Att vi dessutom är i stort poängbehov och att ett derby står på agendan, gör det ännu mer motiverande.

Philip Olofsson, Rasbo: Kul att jag får gästa JAS-bloggen och chansen att få skriva hur uppladdningen inför fredagen ser ut!

Jag kommer att skriva ett inlägg dagligen fram tills derbyt mellan Storvreta-Rasbo 4/12 i Allianshallen A klockan 20.00. Hoppas på en hög publiksiffra med grym stämning och en bra innebandymatch! Idag har jag spelat match i Pantamera Herrjunior serien mot Falun så uppladdningen inför fredag börjar imorgon för min del. Det blir förhoppningsvis en offensiv match med många mål som senast när vi mötte Falun, då i JAS-serien.

Robin Holmquist, Hagunda: Idag hade vi JAS-träning och det var riktigt bra uppslutning. Alla känns riktigt taggade inför fredagen.

Zorrokungen Charlie Eklund och Sirius Marcus Pettersson som båda går i min klass hade mycket tjafs under dagen.

Emil Aspnäs, Sirius: Idag var det dags för ytterligare en träningsvecka att ta sin början. Efter två innebandyfria dagar var det dags för ett tidigt gym-pass klockan 8.00 i morse. Jag kände mig rätt pigg trotts två tuffa matcher i helgen, bland annat 11-1 segern mot Håsta i lördags. Efter träningen var det dags att ta sig till skolan. Trotts derby-vecka så var det inte så mycket snack om matchen i skolan. Men det där brukar ju trappas upp desto närmare matchen man kommer och det kommer det säkerligen göra även denna gång.

Efter skolan var det dags att bege sig till Fyrishov för dagens andra träningspass, Innebandyträning med samarbetsklubben Gottsunda. Träningen innehöll en hel del Siriusspelare och jag tycker formen såg positiv ut hos samtliga. Framförallt Gabriel såg pigg ut under dagens träning och han även med att göra ett riktigt fint mål.

Imorgon är det dags för JAS träning igen och då lär det bland annat bli en del snack om kommande match mot Hagunda.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar