HJ18 Grupp E:
- Farsta IBK
- KFUM Jönköping
- Sundsvall FBC Ungdom
- Warberg IBF
Kommentar: Den svagaste gruppen i min mening, där jag inte ser något lag som en potentiell utmanare att gå hela vägen och vi har även två lag som tog sig vidare via playoff 3.
Börjar vi i toppen så tror jag vi kommer få se Farsta. Farsta som fanns med förra året och tog sig till kvartsfinal där man inte kunde rå på på Falun. Sett till det laget så är det egentligen två tunga avbräck i Max Danilda och Leopold Westberg, men även Kim Giulotte såklart som fanns med laget under slutspelet.
Detta året lottades man i D-gruppen och slapp AIK t.ex. som via den geografiska aspekten hamnade i en annan grupp. Däremot ställdes man mot Hammarby och Djurgården som främsta utmanare, men där Farsta imponerande vann gruppen utan en enda förlust, med 15 vinster och tre kryss. En målskillnad på plus 75 är också starkt där man släppte in snarlikt antal mål som många andra, men hade en klart tyngre offensiv där det dock fanns ett par stryklag. Inte helt oväntat hittar vi William Forsman Eklund och Tobias Andersson Olofsson i den interna toppen. Strax innan januaris slut kunde man även värva starkt där Theodor Svensson och Hugo Grass anslöt, två spelare med SSL-rutin och som ger laget ytterligare en spets.
I playoff tog man två raka segrar där man först besegrade Offensiv Lidingö och därefter Hammarby i två relativt bekväma matcher. Därmed tror jag att man får bära favoritskapet i den här gruppen i Uppsala och man kan nog även bli en obehaglig överraskning i ett eventuellt slutspel.
Bakom sig tror jag man kommer ha KFUM Jönköping, laget som förra året satte avtryck med ett brons på Innebandyfesten och med en stark stomme födda 2005 som egentligen kanske kommer vara som bäst nästa år.
Detta året lottades man in i I-gruppen, en på förhand tuff grupp med motstånd som Växjö och Jönköping (Som dock var klart svagare upplagor detta året). 38 poäng spelade man in i gruppspelet vilket gav en förstaplats. Två förluster och det mest anmärkningsvärda är att dessa kom mot CL98 och Gransholm/Alvesta, där man istället kryssade mot Växjö. Man har dock gjort mer än 20 mål bättre än tvåan i samma liga och kollar vi poängligan hittar vi Isac Holmer högt upp. Att Holmer skulle vara drygt 20 poäng bättre än både Tim Lindberg och Eddie Swärdh trodde jag inte, då det finns en fin offensiv kapacitet i dessa spelare. Återstår att se om de kan toppa formen till Festen.
I playoff så stötte man på CL98 i första rundan och hade det på nytt tufft. Det krävdes till sist förlängning där Olle Joakimson blev matchhjälte med ett sent avgörande mål. Lika tufft blev det i playoff två mot Växjö när det på nytt krävdes förlängning för ett avgörande. Den gången var det Tim Lindberg som var lyckosam och bara en minut in kunde göra avgörande 5-4 målet och därmed se till att laget kvalificerade sig.
Just bakom Farsta tycker jag det är ganska öppet, så även om KFUM i mina ögon är den knappa favoriten till andraplatsen så tror jag likväl som man kan störa Farsta, så kan man lika gärna plumpa mot de andra två om man inte är alert från start. Det som jag tycker talar för är just att många av spelarna fick känna på slutspelsmiljön förra året och att de efter dessa två tuffa playoffmatcher, nu förmodligen har fått in en skön känsla och mentalitet inför Festen.
Sundsvall är ett lag som jag ofta underskattar, men som förtjänar ett erkännande sett till att man tog sig till dubbla Innebandyfester förra året. En kvartsfinal blev det i USM och i JAS-klassen kunde man till sist ta en tiondeplacering. Dock har man därefter tappat några av sina absolut bästa spelare i form av Noah Norlander, Dennis Hellhof, Matheus Jansson, Joshua Sjöström och Viktor Näsman. Av de som är kvar är det väl främst många av 05:erna som Lukas Magnusson, Nils Lindström och Filip Wendle som varit en del av framgångarna, men där även den yngre Magnusson, Isak född 2007, är värd att hålla ögonen på.
Sundsvall spelade i A2-gruppen där man hade Dalen som absolut främsta utmanare. Av sina tre förluster så kom en mot Dalen (Kryss i den andra), samt förluster mot RIG och Thorengruppen. Man slutade på en ohotad andraplats meddela 15 poäng ner till laget bakom sig, men samtidigt sju poäng upp till Dalen.
I playoff så förlorade man ganska väntat mot RIG med hela 15-4, men då A-grupperna hade speciellt upplägg så fick man en chans även i playoff 2 mot Dalen. Där levererade man dock rejält och vann med hela 13-7 vilket gjorde att man tog sig till playoff 3. Hagunda väntade på hemmaplan och även om det inte resultatmässigt imponerande lika mycket som i rundan innan så vann man med 8-5 till sist. Värt att notera är att just Isak Magnusson stått för åtta poäng på de här tre matcherna i playoff mot bra stånd, ett mycket bra facit. Jag tror att en viss spets finns i Sundsvall, men jag har svårt att se att man ska ha bredden nog för att kunna störa de andra fullt ut över ett gruppspel.
Sista laget ut i gruppen är klassiska Warberg som lyst med sin frånvaro under en längre tid, men som nu lyckats kvalificera sig för Festen vilket man även gjorde i USM-klassen. Starkt! Jag tror man nästan kan sträcka sig bakåt till 97-99-kullen som har känns lika ”intressant” även om man inte nådde hela vägen fram. Warberg som blandats mellan att lottas mot de mer sydliga lagen i Göteborg ena året för att sedan möta Skånelagen, fick denna säsongen lotten att möta just Skånelagen. Till sist kunde man sluta på en tredjeplats med 31 poäng, med sju poäng upp till gruppettan Höllviken. På sina 16 matcher blev det dock hem fem förluster vilket är klart anmärkningsvärt enligt mig, där tre av förlusterna även kommit mot lag man har bakom sig i tabellen.
I playoff så fick man i först rundan möta Munka Ljungby, som man också hade förlorat en match mot i gruppspelet. Här väntade bortaplan och till sist en vinst med 3-4. Inte helt oväntat blev det ett playoff 2 mot Höllviken där man var relativt chanslösa och förlorade med hela 10-4 efter ett tungt 4-0 underläge som även var 7-1 tidigt i period tre. Istället fick man sikta in sig på playoff 3 där man skulle möta Växjö på bortaplan, ett Växjö som hade förlorat mot KFUM Jönköping. En på förhand ganska öppen match var känslan, men där Warberg skulle vinna med hela 3-9 efter en spurt i tredje perioden. Starkt! Dock tror jag inte man kommer rå på topp två här, men stämpeln som underdog kan nog passa laget bra att jobba utifrån.
Tre spelare att hålla ögonen på:
- Isak Magnusson, Sundsvall FBC Ungdom
- Anton Kraft Fenler, Farsta IBK
- Eddie Swärdh, KFUM Jönköping
HJ18 Grupp F:
- RIG Umeå UBF
- Pixbo Wallenstam IBF
- Karlstad IBF Ungdom
- Bele Barkarby IF IBF
Kommentar: Här har vi de två lagen som många förväntar sig ska göra upp i final, vilket så även kan bli fallet sett till lottningen (vilket sammanträffande).
RIG som utöver sina resultat i JAS, även presterat bra i Allsvenskan där man iår var nykomlingar. Många har haft svårt med RIG:s man-man spel och frejdiga offensiv där bara Bele, Visby och Nykvarn gjorde mer mål. Just Nykvarn gjorde t.ex. 1 (!) mer mål vilket vittnar om en fruktad offensiv. Just i offensiven så pratas det mycket om Gabriel Kohonen, Arvid Äse och Sakarias Ulriksson med allt rätt. Spelare som förväntas färga redan i SSL nästa år och spelare som här tillhör yttersta toppklass och som gör laget till en av de klara guldfavoriterna.
Gruppen vann man före Thorengruppen, där poängtappen något oväntat kom via ett kryss mot Skellefteå och en uddamålsförlust mot Dalen. Via sitt speciella upplägg i A-grupperna så spelade man bara en playoffomgång, där man bekvämt slog Sundsvall med klara siffror. Här tror jag man vinner gruppen, speciellt då Pixbo inte kan mönstra fullt lag med tanke på nuvarande semifinalserie mot Falun där Kalentun, Lindberg och Schill spelar betydande roller så räknar jag kallt med att dessa inte finns med.
Just Pixbo, fjolårets guldmedaljör, tror jag kommer gå långt oavsett om man vinner gruppen eller inte. Som jag nämnde ovan så finns det en risk att man inte kommer ha full trupp (vet inte hur Pixbo resonerar i frågan), vilket självklart är av yttersta vikt om man ska slå RIG eller inte. Tar vi bort A-lagsspelarna så har man absolut ett topplag ändå som ska kunna slå Karlstad och Bele, men mot RIG så kan skillnaden vara såpass fin om man saknar de andra.
Iår spelade man i H-gruppen, en tuff grupp där inte minst Partille/Alingsås var laget man skulle slåss med på förhand. Där kunde man på hemmaplan vinna klart för att kryssa på bortaplan, men problemet var att man tappade poäng både mot Lockerud och Fagerhult i premiären och fick till sist nöja sig med andraplats bakom Partille/Alingsås.
I playoff besegrades Lockerud relativt bekvämt med 8-4, men där det i playoff 2 skulle smälla rejält mot just gruppettan Partille/Alingsås. Ett mentalt övertag hade man nog redan innan sett till resultaten i gruppen och så blev det även här då man kunde vinna med 4-6 med en spridd poängskörd och en fin uppvisad bredd. Att spelare som Lundstedt, Heins och Stenberg kan leverera är av yttersta vikt när man ska slåss om guldet och se till att ha två producerade formationer. Jag tror Pixbo slutar tvåa som sagt, men jag tror också man är extremt lugna i det då man oavsett lottning i kvartsfinalen, förväntas slå alla lag i övrigt som man kan lottas mot.
Bakom de två giganterna så finner vi det nyblivna SSL-laget Karlstad, ett lag som även åkte ur division 1 där många av JAS-spelarna spelat. Främst är det Isac Hauge, William Cervall och under slutskedet, Axel Sandberg, som tillhört A-laget fullt ut. Dock har Hauge och Sandberg (permanent övergång under slutskedet) knappt spelat under gruppspelet. Karlstad som redan förra året fanns på plats i Uppsala där man gjorde livet oväntat surt för både Jönköping och Lerum, men till sist missade slutspelet på målskillnad och slutade på en 12:e plats.
I årets gruppspel blev det en andraplats bakom Västerås i en oerhört tight grupp. Ett poäng hade man upp till Västerås, men hade samma poäng som Hagfors, ett poäng ner till Lillån och fyra poäng ner till Skoghall som missade playoff. Inte minst visas ovissheten i gruppen då alla fyra lag på playoffplatserna hade mellan tre och fem förluster vardera där alla har slagit varandra. Ser man till Karlstads fyra förluster, så har dom kommit mot mer oväntade lag som t.ex. Skoghall och Örebro SK/IBF Örebro och inte lag som Lillån eller Västerås.
I playoff 1 körde man över Hagfors med hela 10-3, ett av lagen man hade förlorat mot i gruppspelet. När man väl kunde mönstra fullt lag så kunde t.ex. Axel Sandberg stå för 4+1 och Cerwall för 1+2 i segern. Lika imponerande som den segern var i runda ett, lika svagt presterade man i playoff 2 när man förlorade mot Västerås på bortaplan med klara 7-1. Kollar man närmare dock så ser man att ingen av Hauge, Cerwall och Sandberg spelade och utan dessa spelare blir det helt andra förutsättningar vilket visade sig här.
Man säkrade dock platsen via att besegra Bergs IK i playoff tre med övertygande 11-1 där A-lagsspelarna var tillbaka och Cerwall med sina 5+2 såg till att man för andra året i rad kunde kvalificera sig för Innebandyfesten. Oturligt nog så fick man nu både RIG och Pixbo och skulle Karlstad på något sätt placera sig bättre än en tredjeplats så är det en oerhörd bedrift.
Sist ut finner vi Bele, Stockholmslaget som för ett par år sedan allt oftare slogs i playoff (Men mötte ofta RIG om jag inte har fel), men som förra året inte ens fanns med i playoff.
Detta året spelade man i grupp C, en relativt jämn grupp med flertalet klart godkända lag och där man till sist tog en andraplats bakom AIK. 32 poäng blev det med gruppens bästa målskillnad. Just AIK förlorade man mot två gånger om när AIK i en av få matcher, nyttjade sina A-lagsspelare i Rosén och Giulotte t.ex.
Med mest gjorda mål i gruppen så är det spelare som Douglas Wetterstrand och Rasmus Lindborg Fredriksson som vi hittar långt upp i poängligan, men som varit lite mer anonyma i playoff när laget gjort betydligt förre mål. I playoff 1 så besegrades RA19 med 3-2 när man vände ett underläge för att sedan i andra rundan krångla sig vidare på straffar mot Hässelby där Ludvig Granlund tillsammans med målvakt Engström blev matchhjältar.
Nu på plats i Uppsala har man en ganska otacksam uppgift sett till gruppen man hamnat i. RIG och Pixbo ska man inte ha något att säga till om mot och jag ser även Karlstad med full trupp som ett både spetsigare och bredare lag som man nog får se framför sig.
Tre spelare att hålla ögonen på:
- Axel Sandberg, Karlstad IBF Ungdom
- Oliver Mendoza Nyberg, RIG Umeå IBF
- Joel Lindberg, Pixbo Wallenstam IBF
HJ18 Grupp G:
- FBC Partille/IBK Alingsås
- Team Thorengruppen IBK
- Trosa Edanö IBK
- Västerås IBS Ungdom/IBF Västerås
Kommentar: En på förhand intressant grupp, dels då den känns relativt spetsig, men även chans att sluta på väldigt många olika sätt är känslan.
Först ut har vi Partille/Alingsås, ett av årets absolut starkaste lag. Redan när det kom ut att samarbetet skulle genomföras så var känslan att det kunde vara en potentiell guldutmanare. Partille starka 05-kull kombinerat med ett par av Alingsås spetsiga spelare kan omöjligt slå fel.
Ett bevis i sig är att man vann H-gruppen, före lag som Hovslätt, Lockerud, Fagerhult och inte minst då Pixbo. Även om man ”räddades” av att Pixbo tappade poäng mot de andra lagen, så är det en oerhört styrka i sig att göra jobbet och ta förstaplatsen. Flera av 05:erna i Partille har samtidigt under säsongen fått chanser genomgående i allsvenskan och flera av Alingsåsspelarna har haft stora roller i A-laget när man på målsnöret föll i kvalet till Allsvenskan.
I playoff så kunde man besegra Hovslätt relativt bekvämt med 9-3 i första rundan för att sedan stöta på Pixbo i nästa runda. Kanske den absolut hetaste matchen i playoff 2 där Partille/Alingsås inte hade lyckats vinna mot Pixbo i gruppen och fick nu en ny chans, men inte denna gången heller lyckades man utan fick se sig besegrade med 4-6 tillslut. Det var dock ganska givet att laget skulle ta sig vidare ändå när man i playoff 3 lottades mot Kärra där man var stora favoriter. 0-4 efter en period blev 0-6 efter två och till sist vann man med 3-7. Nu i Uppsala lär man få bära ett visst tryck och tar man sig inte vidare från gruppen är det ett fiasko. Många räknar nog med semifinal minst.
Team Thorengruppen lär kunna störa enligt mig, ett lag som missade Festen förra året då man stötte på RIG redan i första playoffrundan. Detta året hamnade man i A1-gruppen och fick därmed möta RIG redan i gruppspelet, men öppnade även för att slippa dem i ett eventuellt playoff. Just RIG förlorade man två gånger om mot i gruppen, men utöver ett kryss mot Dalen så gick man rent och slutade därmed på starka 40 poäng, bara tre bakom RIG. Poängbäst i laget var Arvid Granvik, men tillskottet av Filip Emteryd under säsongen ifrån Dalen var ett välkommet sådant.
I playoff 1 så ställdes man mot Dalen och då man vann med 2-5 så var platsen till Innebandyfesten klar, tack vare det speciella upplägget där man alltså bara behövde vinna en match. Man har därmed haft extra tid att förbereda sig och sett till truppen man har, sett till resultaten man gjort i cuper tidigare och dylikt så tycker jag att man bör kunna aspirera på en slutspelsplats.
Trosa Edanö är ett av lagen som senaste åren gått från ”unga och spännande” till klart mer etablerade och nu har tagit sig hela vägen. Förra året nådde man Innebandyfesten i USM-klassen där man tog sig till en kvartsfinal innan Dalen blev för tuffa. I och med de resultaten och stommen av 05-kullen så fanns det förväntningar på årets säsong. Speciellt då F-gruppen inte innehåll någon supertydlig favorit då Nykvarns ställning på förhand fortfarande kändes något oklar. Trosa tog upp kampen, men fick till sist se sig besegrade med fem poäng och inkassera en andraplats. Just Nykvarn förlorade man mot vid två tillfällen där man överlag varit ganska stabila både defensivt och offensivt sett till hur de andra lagen i gruppen presterat.
I playoff 1 så kunde Onyx besegras med 5-3, för att i playoff 2 slå Bergs med 4-5 som hade skrällvunnit mot Nykvarn i första rundan. Trosa har tre spelare som fått chansen i allsvenskan via dubbellicens under säsongen vilket självklart är ett tecken på positiv utveckling. Benjamin Lindskog (Nykvarn), Oscar Snell (Salem) och Liam Radloff (Salem) är spelarna, tre spelare som har ledande roller även i detta laget. Bilden av laget utifrån det man sett är att det är ett vasst lag i medgång, men som haft det något svårare när det gått tungt och att det ibland kan bli en hel del utvisningar. Kan man hålla sig på rätt sida linjen, få bra träff på sina ledande spelare så tror jag tredjeplatse är inom räckhåll. Stör man topp två? Tveksamt.
Tittar vi till Västerås så kunde man under fjolåret kvalificera sig för USM-Festen, men inte JAS. I Mölnlycke så kunde man nå en kvartsfinal där KFUM Jönköping till sist blev för tuffa och man förlorade hedersamt på straffar. I sitt JAS-playoff så förlorade man något oväntat mot Skoghall och chans till revansch skulle man få denna säsongen.
En snarlik grupp där utmanarna på nytt hette Karlstad, Lillån, Skoghall och Hagfors främst. Utmanare blev dem och en oerhört tight grupp slutade till sist med att Västerås stod som gruppsegrare, en poäng före Karlstad. På 16 matcher så tappade man dock poäng i sex av dem mot lite mer oväntade lag som Torshälla och Örebro SK/IBF Örebro vilket självklart ställer lite frågetecken. Styrbesked kom sedan i playoff där man först besegrade Lillån med 7-6, följt av att något enklare besegra Karlstad med hela 7-1. Trots det så tycker jag nog att man kanske inte testats fullt ut på vägen fram och även om offensiv spets finns i Enberg/Elofsson så tycker jag nog Trosa är något spetsiga t.ex.
Tre spelare att hålla ögonen på:
- Kalle Hugosson, FBC Partille/IBK Alingsås
- Leon Persson, Team Thorengruppen Ungdom SK
- Charlie Munkhammar, Trosa Edanö IBK
HJ18 Grupp F:
- FBC Lerum Utveckling
- Höllvikens IBF
- Storvreta IBK
- Hammarby IF IBF
Kommentar: Också en jämn grupp, men kanske svagare än både G och framförallt E. Uppe i toppen kan vi nog få återse Lerum, ett Lerum som förra året åkte ut i kvartsfinal mot RIG och som efter det hade ett par avbräck på 03-sidan. Inför årets säsong tillkom bland annat duktige Lucas Svensson och under slutskedet av gruppspelet blev även Lukas Nodby klar för avslutningen.
Lerum spelade i G-gruppen, en relativt svag grupp som man vann enkelt. Efter att ha kryssat mot Kungälv i premiären så gick man rent resten, trots att man haft relativt sparsamt med speltid på ett par av nyckelspelarna och sällan haft fullt lag. När alla spelare fanns tillgängliga så kunde man i playoff 1 besegra Mölndal relativt enkelt med 11-2. Mot Kärra i nästa runda fick man en bra start med 5-0 efter nio minuter och vann till sist med klara 8-2. I mina ögon så har Lerum spetsen på två formationer för att kunna vinna gruppen och spelare utöver det som absolut kan göra jobbet om det krävs. Jag tror man tar topplaceringen.
Jagas gör man inte minst av Höllviken, laget som förra året tog en silverpeng i USM efter finalförlust mot Pixbo och som i JAS var lika nära att slå ut Jönköping i kvartsfinalen också. Här finns en oerhört duktig och samspelt förstafemma där Gustav Lindahl kommit in och kompletterat den ytterligare, en femma med spelare födda 2005 som tillhör toppskiktet i Sverige. Man har nog även Festens bästa målvaktsuppsättning i Jonathan Nilsson och Gustav Rosvall. Precis som Lerum, så har man två femmor som absolut kan ge laget förutsättningar att slåss om gruppsegern, men det gäller att förstakedjan producerar.
Detta året spelade man i J-gruppen, där man på förhand förväntades tillhöra toppskiktet, något man svarade upp bra på och vann gruppen på 38 poäng. Ett poäng före Munka Ljungby, men klart bättre marginal nedåt till lag tre och fyra. En klart imponerande målskillnad med 69 plusmål, där drygt hälften av målen gjorts av laget förstakedja.
I playoff så kunde man planenligt besegra Lund/Bjärred relativt bekvämt, för att sedan slå Warberg med 10-4 (där många nog trodde Munka skulle stå för motståndet). Höllviken har gjort det som förväntas och nu är nog förhoppningen att minst kunna nå en kvartsfinal.
Vi går vidare med tredje laget i gruppen som är hemmahoppet Storvreta som även förra året lyckades med samma bedrift. Den gången blev det en niondeplats, men jag tycker att man tappade ett par 03:er som var underskattade, t.ex. Noah Tornberg som gjort en fin säsong nu i Hagunda på sin nya position på backen. Det ska tilläggas att man inför detta året fått in ett par 05:er från lokalkonkurrenten Sirius som absolut varit med och bidragit.
Denna säsongen så väntade grupp B, inte helt oväntat, där man tog en andraplats bakom Falun. Totalt spelade man in 36 poäng fördelat på 12 segrar och fyra förluster där man hade sju poäng upp till Falun. Många trodde nog därmed att Falun skulle vara laget som tog sig vidare, men Storvreta började med att vända underläge till 4-3 seger mot Sirius i playoff, bara det i sig något oväntat sett till att Sirius mönstrade fullt lag vilket man inte gjort under säsongen.
Än mer imponerande man i playoff 2 där Hagunda (som hade skrällslagit Falun), besegrades med hela 1-11 med en fint spridd poängskörd på flera spelare där Rasmus Sörensson inte helt oväntat tog täten. Annars är jag personligen svag för Hansen Ahlström som kanske inte gör mest poäng, men som har en fin blick, bra touch på bollen och fina ledaregenskaper. Skulle nästan vilja jämföra han som en lightvariant av en annan duktig Storvretaspelare, men vi väntar till Festen är över för att inte sätta alltför stor press redan nu.
I gruppen har vi även Hammarby, de nyblivna USM-mästarna som tagit över stämpeln om ”unga och lovande” från lag som KFUM Jönköping och Trosa Edanö t.ex. Ett lag med 06:er som har ytterligare säsonger kvar att slåss om guldet här, även om man med viss säkerhet förmodligen inte kommer göra det denna upplagan.
Man vann som sagt USM för ett par helger sedan, men har under säsongen spelat i D-gruppen där slogs med Farsta och Djurgården framförallt och kunde till sist lägga beslag på andraplatsen. Trots att det var första året i JAS för laget så räknade nog många med ett playoff ändå, vilket man kunde uppfylla. Man har dock tappat poäng i en tredjedel av matcherna och frågan är om det inte är brist på rutin som ibland lyser igenom lite. T.ex. så har man två derbyförluster mot Djurgården som säkerligen svider lite, även om man starkt nog under slutskedet kryssade mot Farsta.
I playoff så kunde man ta revansch på Djurgården och vinna med 5-4 efter en fin 4-0 ledning efter två perioder. Till sist höll man ut och kunde i runda två få en ny chans mot Farsta, men där man inte kunde störa fullt ut och förlorade med 6-2. Ny chans fick man i playoff 3, denna gången mot Hässelby och trots att det kanske var oväntat tufft så kunde man till sist vinna med 1-2.
Som sagt, laget är duktigt, men jag tror att det finns ett visst frågetecken för rutinen och att laget kan få känna på vissa motgångar här när det smäller betydligt mer.
Tre spelare att hålla ögonen på:
- Milian Hansen Ahlström, Storvreta IBK
- Lucas Hägglund, Hammarby IF IBF
- Nico Sigström, FBC Lerum Utveckling
//Rasmus
Kommentarer
Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.