JAS-bloggen
Intervjuer

Talangen signar för konkurrent: ”Kan ge mig dom bästa förutsättningarna”

Säsongen 21/22 hann knappt avslutas innan en riktig tung värvning presenterades i Västmanland.

Det är Ida Engbom som har valt att ta klivet från Västerås till Rönnby. – Jag vill bli så bra som det bara går och jag tror att Rönnby kan ge mig dom bästa förutsättningarna för att kunna lyckas, säger Engbom till bloggen.

Engbom som spenderat tre säsonger i Västerås och som senaste säsongen fick chansen i Allsvenskan. – Tiden har varit bra och jag har verkligen fått chansen att utvecklas bra där!

Om du ser till just senaste året – vad har tiden i Allsvenskan givit dig? – Att spela i ett topplag i allsvenskan har gett mig erfarenhet och utveckling som gör att jag känner att jag vill ta nästa steg.

Om vi vänder blickarna mot Rönnby. Hur är tanken att upplägg kommer se ut? – Just nu satsar jag på att göra en bra försäsong så jag är och förberedd för att kunna göra en bra säsong.

Engbom som är född 2005 har därmed två JAS-år kvar där Rönnby här under Innebandyfesten var ett av lagen som överraskade starkt och har ett ungt lag. – Jag tror att det finns stora möjligheter för att gå väldigt långt med det jaslaget som kommer att vara ett grymt lag.

För din egen del – vad vill du utveckla kommande säsong? – Jag vill egentligen utveckla så mycket som möjligt, lära mig det snabba och hårda spelet framförallt. Jag vill också bli bättre rent tekniskt

Vad är dina målsättningar framöver? – Mina målsättningar är att bli så bra som jag kan!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar