JAS-bloggen
Okategoriserade

Fjolårets inslag återvänder – Gatorade till din förening!

Vi är inne en ny säsong som till en början ser något annorlunda ut med tanke på rådande omständigheter. Flyttade arrangemang, publikfritt, större fokus på sändningar och mer därtill.

I början av förra säsongen så kunde bloggen tillsammans med Hemberga dryckesgrossist presentera ett erbjudande där ni som förening/lag fick möjlighet att köpa in sportdrycken Gatorade till ett bättre pris.

Erbjudandet var utformat så att ju större volym, desto bättre pris i slutändan. Ni kan som lag se till att sälja en del varorna till ett visst pris för att garantera att ni får ett visst antal helt gratis med rätt marginal. Ni kan sälja i cafeét för att få en extra inkomst till lagkassan. Flertalet föreningar valde att hoppa på erbjudandet och har därefter varit nöjda med avtalet.

Under säsong har även bloggen gjort en del reklam för Gatorade, gett möjligheten till privatpersoner att prova på och fått bra feedback. Intresset bland spelare och idrottare är stort och har möjlighet att nå rätt målgrupp.

Inför den här säsongen som stundar så erbjuds alla på nytt att testa. Köp till caféet, köp till laget, gå ihop 2-3 lag och lägg en beställning för att vara bättre förberedda kring matcher. Möjligheterna är många! På länken nedan har ni erbjudandet. Har ni funderingar kan ni kontakta bloggen på valfri social plattform, alternativt direkt till säljare.

Erbjudande Gatorade

Säljare, Kalle Berglund:

kalle.berglund@hemberga.se – 0704682937

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar