JAS-bloggen
Intervjuer

Toppmötet blev överkörning: ”Springer runt och dagdrömmer”

Tidigare så rapporterade bloggen från matchen Partille-Lerum, där vi nu istället vänder blickarna mot en annan match i samma grupp.

Den mellan Hovslätt och Landvetter, där Hovslätt förväntas vara ett topplag och som nu kliver in i matchspel efter en lång försäsong. – Försäsongen har varit väldigt lång, men bra. Vi har både spelat innebandy och gnuggat i spåret. Men skönt att den är över och att det man tränat för nu börjar, säger Oliva Johnsson till bloggen.

På andra sidan stod alltså Landvetter, ett lag som tagit stora kliv senaste säsongerna. – Landvetter är ett ungt lag som är bra, och kommer bli jävligt bra, det visste vi sen innan. Vi visste att vi inte kunde gå in och spela på halvfart, utan att vi måste spela bra för att kunna vinna matchen.

Första perioden blev mållös och händelsefattig där Hovslätt istället i period två kunde gå upp till 4-0. – Första perioden är en riktigt trött period från vårt håll, vi spelar inte innebandy utan springer runt och dagdrömmer. Andra perioden så bestämde vi oss för att göra mål, så då gjorde vi fyra stycken. Mer vilja gjorde skillnaden tror jag.

Man vann sista perioden med 2-0 och totalt 6-0 vilket är ett klart styrkebesked. – Vi gör många mål och vi håller nollan, en bra kombination. Anledningar till det är bra målvaktsspel rakt igenom, samt att vi andra och sista perioden faktiskt börjar göra mål. Vi satte också våra målchanser vilket vi haft problem med under försäsongen.

Landvetter ska ju vara ett topplag, var dom sämre än väntat?

-Nej, de var som jag trodde. De är bra, men vi är bättre. Men en sak som förvånar mig är att de inte lyckades göra något mål, för det finns flera stycken i det laget som är riktiga målskyttar.

Finns det något lag som kan stoppa er i gruppen?

– Spelar vi riktigt dåligt, då kan alla lag slå oss. Men spelar vi riktigt bra, då kan vi slå alla lag.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar