JAS-bloggen
Intervjuer

Målsnål match speglade inte matchbilden: ”Tycker vi har övertaget hela matchen”

Ett par av damernas JAS-grupper drog igång någon vecka senare om man jämför med HJ-JAS samt ett par andra DJ-grupper. En av de som startade under helgen var F-gruppen.

FBC Lerum är ett av lagen som återfinns i F-gruppen och förväntas av många att bli ett mittenlag som nu är redo för säsongen. – Det har varit en tuff men jäkligt rolig försäsong med bra träningar där vi har jobbat mycket med vårt försvarsspel. Tycker även att det har fungerat otroligt bra med våran nya huvudtränare, säger Emma Brydolf till bloggen.

I premiären väntade en bortamatch mot Partille, en match med en viss derbykänsla. – Finns alltid rivalitet och framförallt mot ett göteborgslag.

Period ett blev mållös, men i den andra så kunde gästande Lerum gå upp till 0-2 där Brydolf två gånger om blev målskytt. – Första perioden är en typisk premiärperiod där vi är lite ringrostiga och inte kommer upp i nivå. I andra höjer vi oss rejält och visar hur vi kan spela. Vi håller nivån och tempot uppe även i tredje.

I den tredje perioden så kunde Partille utnyttja en sekvens i samband med ett powerplay och göra periodens enda mål. Den tighta matchbilden speglade dock inte matchen helt. – Nej det tycker jag inte, jag tycker vi har övertaget under hela matchen. Men jag tycker vi borde fått bättre utdelning och fått in ett antal fler mål.

Tre poäng i premiären. Vad behöver ni jobba på framöver?

– Vi ska jobba vidare med vårt anfallsspel och bli bättre på att sätta våra chanser vi får.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar