JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Berntsson/Öberg: ”Behöver hitta en jämnare nivå genom hela matchen”

FBC Lerum/Aspen står som hemmalag, men denna gången i Salming Arena som i vanliga fall är Lindås hemmaplan. Då Rydsbergshallen är fullbokad tvingas man till spel här när man tar emot Växjö. Markus Berntsson och Ludvig Öberg säger följande inför.

Playoff 1, vad skulle ni säga om er vinst där?

Markus: Jag tycker vi gör en väl genomförd match där vi har kontroll över Warberg under hela matchen. Vi skapar mycket lägen framåt samt ett bra försvarspel.

Ludvig: Jag tycker att vi gör en ganska bra insats utifrån våra förutsättningar. Vi har inte tränat eller spelat ihop sedan sista serieomgången och viktigt var väl att hitta rätt i formationer och spelet ganska tidigt i matchen. Det kan vi fortsätta bygga på samtidigt som jag tycker vi måste hitta en jämnare nivå genom hela matchen.

Finns det något som ni i laget önskat att förbättra sedan senaste matchen?

Markus: Något vi ska förbättra är väl isåfall våran box.

Ludvig: Vi gick ner oss i andra perioden mot Åstorp vilket dem straffades oss på, det kan vi förbättra.

Ser ni att något lag får bära favoritskapet i matchen?  

Markus: Jag tror att det kommer bli en jämn match där båda lagen har bra tryck. Men jag tror Växjö bär favoritskapet med sin lite äldre trupp och en bra spets.

Ludvig: Vi är väl två lag som båda gillar att spela en offensiv innebandy och det finns en mängd skickliga spelare på båda sidor. Jag tror det kommer att bli en jämn match med mycket fart framåt och själv ser jag nog ingen klar favorit.

Vem i ert lag tror ni kommer visa fortsatt god form?

Markus: Jag tror att kedjan med Joel Ekström, Noah Johansson och Gustav Bäckevall återigen kommer leverera.

Ludvig: Elias Magnusson i kassen har varit i bra form på slutet så han tror jag blir en viktig kugge. Även Kasper Qvarfordt och Tim Brithén tror jag kommer att vara två viktiga pjäser som varit fantastiska denna säsong.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar