JAS-bloggen
Intervjuer

Seger i rivalmötet gav en andraplats: ”Anser att det är årets match”

Under fredagen så avgjordes F-gruppen där det fanns möjlighet till ett par förändringar i gruppens utseende beroende på resultaten.

Salem behövde en poäng inför matchen för att säkra andraplatsen då Ledberg bakom jagade och på pappret hade en mycket enklare match där de även hade chansen att plocka in en del målskillnad. – Jag tycker vi har haft en bra träningsvecka och alla har varit fokuserade och tagit ansvar veckan igenom. Sen var det sista matchen i jas innan vi går in i playoff & vi var väldigt revanschsugna efter förlusten mot ledberg, så vi skulle bara gå ut och göra våran grej, säger Theo Möllersten till bloggen.

Matcherna mot Nykvarn blir ju alltid extra speciella med tanke på rivaliteten, något som Möllersten stämmer in i. – Ja, jag anser att det är årets match, då vi har betydligt mer publik än de andra matcherna och det känns som Salem och Nykvarn alltid har varit rivaler.

Det var 1-0 efter den första perioden och 2-1 efter 40 spelade minuter, något som inte speglat matchbilden helt om man får tro Salem själva. – Det var lite jämt från start, men tycker ändå att vi har kontroll på större delar av matchen. Så jag tycker inte riktigt att de speglar matchbilden helt.

Tidigt i den tredje så kunde man dock lägga in en extra växel och fort gå upp till 4-1. – Jag tycker att vi släpper löst mer i spelet och kommer enklare till avslut, då kommer målen på köpet.

Man fortsatte kontrollera den tredje perioden och vann till sist med stabila 6-1 och säkrade därmed andraplatsen bakom just Nykvarn. – Vi tar med oss glädjen & fokusen som vi hade hela matchen igenom och att vi jobbar som ett lag, vi gör det tillsammans.

I och med andraplatsen så kommer man ställas mot en annan grupptvåa, nämligen Tyresö Trollbäcken som kom tvåa i grupp E. – Jag tror vi kommer styra spelet & äga boll mesta delen av matchen men jag låter resultatet stå oklart.

Foto: Christin Holm.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar