JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Svedman/Wallsten: ”En förstaplats i tabellen har vi ställt in oss på”

Backadalen/Zenith tar emot Pixbo på hemmaplan och vid tre poäng så hakar man på i absolut yttersta toppskiktet, där Pixbo just nu bland annat återfinns. Anna Svedman från hemmalaget och Ella Wallsten från Pixbo säger följande inför matchen.
Ni ställs mot varandra för andra gången. Vad minns ni av första möter?
Anna: Minns att vi höll det dom första 10 minuterna, vi gav dom inte så mycket sen när dom fick in sitt första mål så fortsatte vi ändå kämpa, vi gav oss aldrig. Det var en tuff match.
Ella: Tuff match, många närkamper och flertal skott täckta. En jämn första period där båda lagen var ganska defensiva men sedan ökade intensiteten. Matcher som dessa vill man spela men vi tog våra chanser och låg i ett tätt försvar när det blev farligt bakåt.
Sett till tabellen så är Pixbo något favorittippade. Stämmer det?
Anna: Alltid kul att ett annat lag kan spela innebandy festen, inte alltid att det är Pixbo.
Ella: Självklart hoppas jag på att det stämmer för en första plats i tabellen är det vi har ställt in oss på! Så vinst är det ända vi har i sikte framöver och även denna match.
Vad tror ni blir avgörande i matchen?
Anna: Om vi krigar och går in och ger allt som vi brukar göra tror jag kommer vi inte göra det enkelt för Pixbo.
Ella: De har många duktiga spelrea som är mycket skickliga så ett tufft försvar är viktigt. Försöka sätta våra chanser och vara aktiva matchen igenom är ett måste för att plocka hem tre poäng.
Vad vill ni själva bidra med?
Anna: Hoppas ju att man kanske gör lite mål. Gå in i täck så bra jag kan och få ett gött blåmärke på låret är Najs.
Ella: Hårt men rättvist spel från mig, vinna mina dueller och framför allt stoppa farliga anfall. Att inte släppa in något mål när jag är på plan som back är alltid något jag har som mål innan match och även denna. Sedan hade det inte vart fel att få lägga ett mål heller!
 
//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar