JAS-bloggen
Intervjuer

Tillbaka till JAS efter lyckat SDF-SM: ”Har ett bra självförtroende”

Efter ett par år utan besök på Innebandyfesten så kan detta vara Karlstads år där man på pappret har tre starka årskullar i spelare födda 99, 00 och 01.

Efter en tids uppehåll så drar det igång igen när Karlstad börjar på hemmaplan. – Det ska bli kul att lira JAS igen det var ett tag sen så det ska blir spännande, säger Jacob Karlsson till bloggen.

Karlsson född 2001 är en av flera 01:er från Karlstad som varit iväg och spelat SDF-SM här fete nyår och tar med sig positiva erfarenheter och känslor. – Vi tar väl med oss att vi har spelat tuffa matcher och att vi tog brons, även att det gick så bra för oss och att vi har ett bra självförtroende.

Redan inför matchen har man åtta poäng ner till fjärdeplacerade Västerås och slutspelet ser ut att vara relativt nära. – Klart vi känner en trygghet men vi vill såklart vinna alla matcher som är kvar så.

Nu möter man Lindesberg, ett lag från Örebrotrakten som placerar sig som jumbo i nuläget. – Jag tror vi kommer äga matchen och ha mycket boll, så tror jag att dom kommer försöka kontra på oss.

För Karlssons del så kom även beskedet under fredagen att han via en dubbellicens kommer få chansen i division 1 under hösten i Hagfors efter en stark höst. Där kommer han bland annat få spela ihop med sin bror Jesper. – Det känns riktigt bra och roligt faktiskt det är ju ett ett tecken på att man har gjort nått bra liksom.

Vem kommer leverera lite extra i laget?

– Jag tror Marcus Bofeldt kommer leverera lite extra han såg riktigt het ut under SDF-SM så tror man ska hålla ögonen på han.

26857283_525098721206933_97752892_n

Karlsson och hans lagkamrater hade anledning att fira flertalet gånger om under SDF-SM. Foto: Mats persson. 

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar