JAS-bloggen
Listor

Kommande U19-landslag – kullen 1999

För ett par dagar sedan blev Sverige silvermedaljörer i U19-VM, där kullen med spelare födda 1998 och yngre gjorde upp. Nästa gång det avgörs så är det spelare födda 2000 och yngre som ska slåss om medaljerna, men på en begäran så plockade bloggen ut ett landslag med spelare födda 1999 som skulle kunna bilda ett U19-landslag. Laget togs ut på minimal tid och är ett exempel på hur en trupp skulle kunna se ut, där det som vanligt råder tuff konkurrens på de flesta positionerna och i slutändan handlar det mer om att hitta en bra balans.

MV:

Simon Olofsson, Rasbo IK

Viktor Kastengren, RIG Umeå

Backar:

William Westerdahl, FBC Linköping

Isac Lindblad, RIG Umeå IBF

Fredrik Andersson, RIG Umeå IBF

Adam Wedberg, Karlstad IBF

Dennis Andersson, Salems IF

Erik Oweling, Djurgårdens IBS

Centrar:

Kevin Rigogiannis, Nykvarns IF

Oskar Domberg, RIG Umeå IBF

Axel Ultin, Värmdö IF

Philip Lindgren, Umeå City

Forwards:

Lucas Rigogiannis, Nykvarns IF

Oliver Liedberg, FBC Linköping

Jacob Embretzen, IBF Örebro

Max Källerteg, Lindås IBK

Michael Jansson, Rasbo IK

Adam Nilsson, FBC Kalmarsund

Lucas Bernhardsson, Jönköpings IK

Simon Karlsson, Jönköpings IK

Bubblare: Simon Lindblad, IBK Lund, Emil Hedström, KAIS Mora, Lukas Sjöblom, RIG Umeå IBF, Jonas Linder, Karlstad IBF, David Siitonen, Mölndals IBF, Linus Hellqvist, AIK, William Westerholm, Täby FC, Joel Birgersson, Warberg IBF, Rasmus Hasselund, Karlstad IBF, Adam Brodén, IBF Falun Ungdom, Måns Höglin, IBK Sundsvall Ungdom, Johan Sjöö, Djurgårdens IBS, Simon Sparby, IBK Sundsvall Ungdom, FIlip Stjernberg, Craftstaden IBK Oskarshamn, Jesper Lundkvist, Västerås IBS Ungdom, Axel Lindell Nilsson, Huddinge IBS, Oskar Block, RIG Umeå IBF, Johan Strandberg Andersson, IK Sirius IBK, Viktor Wahlgren, Nykvarns IF, Lukas Svensson, Nykvarns IF, Linus Malmström, Åstorp Kvidinge IBS.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar