JAS-bloggen
Sammanfattningar

Kommentarer från avslutande HJ-rundan

Partille, Gamla Stan, Lillån och Jönköping blev till sist de fyra lagen som kvalificerade sig för semifinalerna efter dagens avslutande gruppspelsmatcher. Såhär säger spelarna efter avslutningen!

Linus Karlsson, Partille: En morgonmatch där vi inleder ganska dåligt (som vanligt) och gamla stan får ta ledningen med 1-0. Efter det så tycker jag att vi tar över och får också in både 1-1 och 2-1 på kort tid. Efter det känns det som vi har kontroll på händelserna och kan rulla och kontrollera matchen. Vi spelar en bra innebandy där vi är riktigt effektiva framåt och defensivt stänger vi ytor. Offensivt gör Hellström det riktigt bra och han bjöd på ett innebandygodis mål när han tar ner en lång boll från Bylund och lägger upp bollen i krysset.

I defensiven är Arvidsson och Rydén riktigt bra och stabila och täcker många skott och gör det enkelt för mig i kassen.

Lukas Eldholm, Lillån: Vi får en bra start och efter vår otroliga plattmatch mot Salem som var katastrof så stärkte det oss otroligt. Sen kommer även jik in o matchen och det blir rätt mycket Hawaii spel. I andra så får jik har mycket mer boll och vi får fokusera på att kontra vilket vi även gör och gör det bra skapar mycket. Det känns som att båda va nöjda med resultatet sista fyra och inte direkt går för något.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar