Kommentarer från avslutande DJ-rundan!

Sista gruppspelsmatcherna är avklarade, där Rönnby, Pixbo, RIG/Röbäck och Karlstad nådde semifinalerna. Såhär säger några av spelarna i de övriga lagen efter sista matcherna!

Philippa Blom, Nacka: Vill börja med att tacka alla mina lagkamrater för att ni alltid ställer upp och gör ert bästa. Med spelare hälften så stora som Pixbo går vi ändå in och krigar för varandra vilket visar hur mycket vi verkligen vill det här. Vi går in i matchen med en bra inställning och mycket energi men möts snabbt av ett hårt motstånd och matchen börjar i en brant uppförsbacke. Med det hårda motståndet tycker jag ändå vi står upp bra och visar vilka vi är. Har tyvärr inte turen på våran sida och sätter inte våra chanser men det gör dom och resulterar i en seg men rättvis förlust. Även om vi inte kan vinna allt så har vi ändå visat innebandy Sverige vad nästa generation har att komma med.

Linnea Wilhelmsson, Lindome: Vi fick en bra start och gjorde ett mål tidigt i matchen. Vi fick då en bra känsla i laget och vi fortsatte skapa lägen, men tyvärr missade vi mycket och så hade de en väldigt bra målvakt som gjorde någa grymma räddningar. Sen hände det inte så mycket och när fösta perioden tog slut stod det fortfarande 1-0. Andra perioden började inte så bra för oss, vi gjorde en miss i försvaret och de kvitterade tidigt. Sen var det väldigt jämnt hela matchen ut där båda lagen fortsatte skapa lägen. Skillnaden var att vi missade våra medan de satte sina. Så resultatet känns lite orättvist, vi förtjänade minst lika.