JAS-bloggen
Okategoriserade

Incheckad och klar!

Sådär ja! På plats i Växjö, överlevde resan trots att vägen mellan Jönköping och Växjö förmodligen tillhör en av Sveriges tråkigaste vägar.

Kommer under vistelsen i Växjö bo på Best Western, riktigt fräscht hotell och nära till Fort Knox. Riktigt bra!

Lite beslutsångest vad jag ska se i första matchen, om det blir RIG-Nacka eller Pixbo-Stanstad. Både Nacka och Stanstad är två lag som jag inte sett i spel tidigare och båda vore intressanta att se lira. Ikväll spelar även Pixbo-RIG, där jag kommer få möjlighet att se båda dessa lagen i spel. Överlag sett är tanken att försöka se alla lag minst en gång i den utsträckningen det går, där jag till förmodligen kommer hålla till i just Fort Knox stora delar av helgen. Förutom just Pixbo-RIG idag, så kommer det även smälla när bland annat Salem/Telge ställs mot JIK och om jag eventuellt kan ta mig och se Djurgården-Partille! Bra fighter överlag och det ska bli spännande att se hur lagen väljer att hantera just detta ”poolspelet”, hur man väljer att matcha och hur hårt man väljer att gå.

Tanken är att varje dag uppdatera med en sammanfattning, men där jag även kommer försöka få in vissa intervjuer, sammanfattningar och förhoppningsvis någon videointervju som jag kan köra via Twitter och Instagram. Håll utkik!

Twitter: @JASbloggen.

Instagram: jasbloggen

Se även till att följa ”innebandyprofessorn” på Instagram, där han kommer slänga ut bilder titt som tätt från hela helgen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar