JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Olsson/Frisell: ”Får se upp med Ahlstrand”

Idag så väntar Pixbo på hemmaplan för Lindås, där det är Pixbo som har mest att förlora, då man fortsatt slåss om förstaplatsen i D-gruppen. Såhär säger Emma Olsson och Victoria Frisell inför matchen.

Ni ligger på lite olika placeringar i tabellen och slåss om olika saker. Hur ser ni på just denna matchen?

Emma: Vi ska väl försöka spela av matchen på ett snyggt sätt och förhoppningsvis ta med oss poäng för att säkra vår fjärdeplats. Pixbo får inte en lätt match vill jag lova.

Victoria: Denna matchen är lika viktig som alla seriens matcher och vi går in med målet att bli seriesegrare och ta poäng i alla matcher.

Sett till tabellen är Pixbo favoriter. Ser ni att det finns något favoritskap?

Emma: Vi har tyvärr haft dåliga förutsättningar för årets JAS då vi bytt tränare samt aldrig tränat tillsammans x antal gånger vilket gör att vi kanske inte blir rankade som favoriter och jag skulle då vilja säga att Pixbo anses som ett favoritlag, ja.

Victoria: Ja, vi har ett starkt lag och får väl ses som favoriter. Men det gäller att kunna hantera pressen och prestera.

Vad kommer vara viktigt för er att tänka på om ni ska ha med er tre poäng?

Emma: Vi får spela smart och inte gå bort oss genom att stöta för högt och vara noggranna i vårt passningsspel då det trots allt är ett skickligt lag vi möter som snabbt kan ställa om.

Victoria: Det gäller att vi försöker minimera misstagen bakåt och sätter våra chanser framåt.

Någon spelare i motståndarns som ni får se upp lite extra för?

Emma: Ja det måste nog vara Frida Ahlstrand och den före detta Lindås spelaren Josefine Wålinder som jag vet är riktigt skickliga spelare.

Victoria: Det finns många spelare att se upp med. Isabelle Korhonen har producerat mycket framåt och Emma Blomgren får man alltid se upp med!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar