JAS-bloggen
Intervjuer

H2H med Melin/Westerdahl: ”Sett till tabellen är vi favoriter”

Katrineholm är jumbo i F-gruppen och ikväll tar man emot KFUM Norrköping på hemmaplan, ett lag som är med och slåss om slutspelsplatserna. Såhär säger Oliver Melin och Casper Westerdahl inför matchen.

Ni befinner er på helt olika platser i tabellen. Sett till tabellen, är det KFUM som får gälla som favorit i matchen?

Oliver: Jag skulle säga med tanke på att KFUM har ett bättre läge i tabellen så är de småfavoriter men, förra matchen så var det ett väldigt jämt möte där det blev 5-4 och jag vad som helst kan hända!

Casper: Sett till tabellen är vi favoriter, men vi har märkt tidigare under säsongen att ingen match är enkel. Sist vi mötte Katrineholm vann vi tillslut med 5-4 i en match där vi inte riktigt kom igång ordentligt. Men gör vi vårt jobb till 100 procent den här gången tror jag att vi har stora chanser att ta 3 poäng den här gången med!

Gruppens tredje mest målglada lag ställs mot laget som släppt in mest. Finns det risk för ett målkalas i denna matchen?

Oliver: Självklart tror jag att det kan bli mycket mål, men från båda hållen. Vi ställer upp med ett bra lag och det kan gå hur som helst!

Casper: Ja självklart tror jag det kan bli mycket mål ikväll. Lyckas vi bemästra golvet i Duveholmshallen blir det förhoppningsvis vi som trycker in flest bollar.

Vad kommer avgöra matchen enligt er?

Oliver: Det som kommer avgöra matchen är laget som gör minst misstag, det laget kommer vinna matchen.

Casper: Jag tror det avgörande blir att utnyttja sina chanser, det lag som gör det bäst tar hem tre poäng ikväll.

Vem i ert lag kliver fram och levererar i just denna match?

Oliver: Jag tror personligen att Oscar Rohlin kommer kliva fram och göra ett antal poäng, han är en spelare som avgör matcher och förhoppningsvis går det vägen! Självklart hoppas man ju att jag själv kan bidra med några poäng för att vinna matchen!

Casper: Jag tror att Adam von Below kan kliva fram och göra några poäng ikväll, han har fått igång poängproduktionen de senaste matcherna när han har fått kliva in och spela med Rasmus Lindgren och Adam Magnusson, de tre kan leverera poäng ikväll. Sen har vi Olle Abrahamsson och Adam Wastesson som alltid producerar framåt.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar