JAS-bloggen
Sammanfattningar

Hagunda skuggar i toppen: ”Måste skärpa till oss”

Hagunda hänger på Sirius i toppskiktet i B-gruppen, efter att ha besegrat Storvreta på bortaplan i med 5-10 i derbyt. Ett poäng har man nu upp till Sirius, där Storvreta däremot har det fortsatt tungt i botten.

Tobias Wenngren, Storvreta: Matchen mot Hagunda var jämn i två perioder. Första perioden slutar 2-2 och det var en jämn första period. I andra perioden gör vi 3-2 snabbt och jag tycker vi är bättre den perioden dock så gör båda lagen 3 mål vardera. Sista perioden så hände det något med oss. Vi släpper in både 5-6 och 5-7 ganska tidigt och vi tar en time. Vi går ner på kedjor och försöker komma tillbaka in i matchen men sen gjorde dom 5-8 och det avgjorde matchen. Hagunda vann sista perioden med 0-5.

Adam Lowén, Hagunda: Jag tycker att vi inleder väldigt dåligt med mycket slarv som Storvreta utnyttjar i den första perioden, vi ska ändå vara nöjda med att det står 2-2 i periodpaus. I andra står matchen och väger fram och tillbaka där båda lagen vill framåt och göra mål, återigen lite slarv från våran sida som ställer till det, resultatet är 5-5 efter andra. I tredje perioden kommer vi verkligen upp i den nivå vi ska vara i och spelar runt bollen bra vilket också resulterar i flera mål, vi dominerar stora delar av sista perioden och vinner välförtjänt med 10-5. Vi tar med oss en skön seger men vi måste skärpa till oss och vara mer ordentliga om vi ska utmana om 1:a platsen!

Foto: Eva Ohlström.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar