JAS-bloggen
Listor

Veckans lista!

En något försenad veckans lista, fullt upp den gångna helgen, men här kommer den! Som vanligt tar bloggen upp fem nämnvärda saker, kan vara både positiva och negativa.

Eric Hellmans succé i Mölndal – Tog steget från ett konkurrensfyllt Pixbo till Mölndal, där Hellman har fått en succéstart. 21 poäng på de första fyra matcherna och i helgen blev det tre poäng när hans Mölndal var nära att knipa poäng av Lindås.

Samarbetsvilliga spelare och ledare – Har hyllats förut, men jag gör det igen. Ställer upp, svarar på frågor, hjälper till med intervjuserier, skickar bilder och straffar, förklarar vägen till hallar och lite till. Uppskattas enormt och gör arbetet med bloggen mycket lättare!

Det glesa spelschemat – Tråkigt, både för blogg och lag. Som exempel, under den senaste veckan har det spelats tre-fyra matcher i samtliga DJ-grupper, otroligt tråkigt, där det sedan ibland kan resultera i två matcher på fem dagar för vissa lag.

HJ-grupp G – Kan nog bli en riktigt härlig grupp. Kalmarsund slår JIK, Vöikers slår Kalmarsund och JIK slår Vöikers. Ni förstår, det kommer finnas 4-5 lag som vill vara med och slåss i toppen och klassen på gruppen går inte av för hackor.

Offensiv utveckling – Har ingen statistik på det, men känslan är att det blir mycket mål i år? Oavsett om det beror på sviktande kvalité från motståndarna eller liknande. Skitsamma! Offensiv innebandy är kul, mål är kul och att få se spelarna när de verkligen spelat fullt ut, är härligt. Det är juniorinnebandy vi pratar om, den bäste av de alla, där spelarna ska få utlopp för sina kvalitéer och sin kreativitet.

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar