Kommentarer från Farsta-Nacka

Farsta har börjat trampa igång, under kvällen ställdes man mot Nacka Wallenstam, en match man vann med 7-2, vilket innebär att laget placerar sig på en fjärdeplats och kryper närmare toppen. Få sammanfattningarna här på bloggen!

William Myr Holmqvist, Farsta: Vi börjar matchen väldigt segt och dom gör första målet, tror detta kan bero på att vi underskattade dom ganska mycket sedan var några borta som var sjuka. Men vi gör 1-1 ett välplacerat skott i bortre X från halva planen av Daniel Gustavsson. Det är så första period slutar. Nacka backade hem nästan hela matchen och satsatsade på kontringar. Andra period var som första då det inte blev så många mål. Men efter att vi gjorde ett mål i tredje period började det rulla på för oss och matchen slutade 7-2 till oss.

Erik Wernersson, Nacka: Nacka och Farsta har alltid varit lite rivalitet mellan i alla fall i 98 sammanhang. I dagens match så åkte med relativt liten lag då större delen av laget var borta på annat. Farsta har öppnat ganska start i år medan vi har haft det lite knackigt och inte kommit igång på riktigt. Vi visste att vi skulle fått en tuff match helt enkelt. Matchen började bra då vi fick in ett mål med lite tur. Vi var ständigt tillbaka pressade men lyckades hålla jämt 1-1 under första perioden med hjälp av en storspelande målvakt. När vi sedan kliver ut i tredje är vi galet tagande och fast beslutna om att ta tillbaka den här matchen. Vi börjar bra och spelet väger då båda målvakterna gör väldigt bra räddningar. Vi får tillslut in ett 3-2 mål efter en bra och snabbt anfall. När matchen står och väger om vi ska komma ikapp eller om dom drar ifrån så får vi en halvdan utvisning som dom får bra utdelning på. Efter det pressar dom på mer och mer och matchen rinner iväg. Trots ett bra pp i slutet så får vi inte in bollen och matchen slutar rättvist 7-2 till ett bra spelande Farsta. Nästa gång kommer vi se till att Farsta får en betydligt hårdare uppgift när vi möter dom hemma i borgen.