JAS-bloggen
Listor

Veckans lista!

Ett nytt inslag på bloggen, ”Veckans lista” där jag kommer välja att lyfta fem händelser, händelser som kan vara negativa, positiva eller bara rent anmärkningsvärda. Tanken är att ”veckans lista” ska presenteras i slutet av varje veckan.

Dahlqvist&Magnemyr – Ny storseger för Lindås och motståndets kvalité kan man diskutera, men dessa herrar har alltså gjort 29 (!) poäng tillsammans, där flertalet av poängen är till just varandra. Stekheta! Återstår att se om leveransen blir liknande framöver.

U19-landslagen – Otroligt intressant att följa, framförallt då stora delar av både dam, men framförallt herrtruppen, återfinns i JAS-spelet. Kan spelarna vissa samma fina form där som de gjort i JAS?

Bele Barkarby – Ungt och talangfullt lag som går som tåget i B1-gruppen. Ska bli spännande att följa framöver, speciellt om det vankas ett slutspel!

Toppmöten som stundar – Vi går en härlig helg till mötes! Eller vad sägs som Nykvarn-Linköping, Jönköping-Vöikers, Fagerhult-Hovslätt, Hagfors-Örebro och Lindås-Warberg.

Ojämn H-grupp – Partille slog Lerum med 0-9 på bortaplan, utan att egentligen förta sig. Visst, Lerum kunde fått in ett par baljor till, men man hotade aldrig. Lerum satsar och räknas som ett av lagen som ska kunna vara med i topp tre. Om en potentiell etta besegrar en annan toppkandidat såpass lätt, hur kommer gruppen sluta? Återstår att se om Lockerud är laget som kan ge Partille problem!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar