JAS-bloggen
Listor

8 namn i HJ-klassen att hålla ett öga på i Novab JAS cup

Inför Örebro JAS Elitcup presenterades 16 namn som tränare/spelare tyckte man skulle hålla ett extra öga på. Denna gången är det enbart tränarna som hjälpt till. 8 namn att hålla ett öga på under helgen!

IBK Vöikers – Dennis Popperyd Larsson:

Mattias Qvarfordt, målvakt född 1997. En väldigt ödmjuk och go kille på sidan av planen. Som målvakt är han inte den största killen till kroppen men se upp, det är inte lätt att få hål på honom, riktigt snabb både med kropp och reflexer. Han har också belönats med en plats på U19 landslagets läger på Bosön där han är en av fyra målvakter som är uttagna, det måste ändå säga någonting.

Lillån IBK – Hennrik Wennerlund Nilsson:

En Lillån kille att hålla koll på är Max Norstedt -97 ett ny förvärv från Arboga som är en spelande back, med bra blick för spelet, stark rent fysiskt och har en mycket bra förmåga att lugna ner spelet. Helt klart vår bäste defensive back.

Även en skön lirare utanför planen.

Åstorp/Kvidinge – Christian Hägerström:

Vi har många intressanta spelare som tillsammans utgör vårt starka lag. Inför helgen vill jag att ni håller ett extra öga på en ny ÅKIBS-spelare, Felix Carlgren. Född 98 men har redan flera års rutin från seniorinnebandy. En irrationell tvåvägsspelare som kan spela på flera positioner. Snabb, teknisk och fin blick för spelet. Han ställer höga krav på sig själv och sätter laget i fokus. Jag förväntar mig att Felix tar för sig i helgen och att vi tillsammans hjälper honom in i spelet.

Warberg IBF – Jonathan Håkansson:

Axel Körberg, född 1997. Bra fart i fötterna och utvecklats bra året som var! Han har ett bra avslut och både kan skapa lägen åt sig själv och hitta luriga passningar.

Kristinehamns IBF – Stefan Forslund:

Jesper Pettersson född 97 är en grym kille på många sätt faktiskt. Varit med och lirat SM för Värmland´s P-97 lag!!

Han lirar back och är rihgtare med nummer 21 på ryggen. Han har tagit jättekliv i sin utveckling som spelare,han är lyhörd,träningvillig och visar en enorm klokhet i sett spel. Är han dessutom snabb,hård och viker aldrig ner sig i några dueller. Han är dessutom våran lagkapten i JAS samnt DIV 3..

IBK Lockerud Mariestad – Stefan ”Nader” Hedström

Albin Lundell, född 97, är givetvis mest sevärd, borde tagits ut till u19 en kille som tar stort ansvar över hela banan och kan dö för en vinst! Även Kevin Cardell, född 98 har haft en fin utveckling under försäsongen och blivit en mer komplett spelare som förhoppningsvis blommar ut än mer i år.

Hagunda IF – Martin Dahlberg

Alexander Spinord, född 1997. Back med stora offensiva kvalitéer, spelskicklig och ett väldigt bra skott, duktig på att ta skottet i rätt ögonblick, skjuter sällan fast sig i täck. Gör sin tredje, och sista, JAS-säsong. Utvecklats ordentligt senaste två säsongerna och tagit en ordinarie tröja i A-laget.

FBC Lerum – Tomas Sladky

Erik Ström, född 99, högerforward i andrakedjan. En av de yngsta spelarna i laget, men håller toppklass i JAS redan nu. På grund av hans smarthet och spelsinne, planerar jag att skola om honom till center snart. Jag gillar hans passion för innebandy, han har potential att nå en plats i ett SSL-lag och kanske även landslag i framtiden.

En intervju med Frida Swahn kommer upp senare under dagen!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar