JAS-bloggen
Okategoriserade

Vad kan förväntas av bloggen kommande säsong?

Bloggen startades tidigare i våras, då jag valde att förflytta mycket av arbetet jag tidigare gjort på laghemsidorna till en ny plattform. Då det var mitt i säsong så handlade mycket om att sprida bloggens uppstart på bästa sätt och försöka pumpa ut information och material i relativt stora mängder för att nu inför hösten få till ett tydligare upplägg.

Så vad kommer ni kunna vänta er av bloggen under kommande säsong?

Tippningar

Jag har både via den här bloggen, samt SDF-SM bloggen insett att mina kunskaper när det kommer till att tippa resultat är lika med noll, men jag kommer fortsätta ge det ett försök, även om jag förmodligen aldrig kommer våga tippa mot Farsta längre. Jag kommer likt förra året försöka väva in tips utifrån, där även Ted Wikström från Sirius kommer få nya chanser, en herre som nästan hade lika dålig utdelning som mig ibland, men bara nästan!

Innan gruppspelsstart så kommer det självklart ut ett inlägg med ”profilernas” tippning, där spelare, ledare och övrigt insatta människor får tippa årets utgång.

Sammanfattningar

Efter helgerna, där stora delar av matcherna kommer spelas, så kommer jag försöka sammanfatta varje grupp med ett par kortare rader, hur läget kan ha förändrats och vad som kan stunda kommande omgångar. Jag kommer även fortsätta ta hjälp av spelare som får sammanfatta sina spelade matcher. Det är svårt att kunna närvara vid alltför många matcher och med hjälp av spelarna så kan vi samtliga skapa oss en relativt klar bild om matcherna och dess utveckling.

Intervjuer

Kommer självklart fortsätta fylla på med intervjuer, allt ifrån ”vanliga” spelarintervjuer angående den pågående säsong, H2H intervjuer inför matchen, till mer specifika intervjuer kring t.ex. föreningsbyten, kommande slutspel och mer därtill. Ett stadigt inslag i bloggen!

Liverapportering

Som jag tidigare nämnt så är tanken att försöka se ett par fler matcher på plats och därifrån ha någon typ av rapportering, kanske inte en såpass ingående att ni knappt kommer orka scrolla ner för att läsa på mobilen, utan mer en helhet av den spelade matchen, målskyttar, utveckling av matchen och mer specifika händelser. Att närvara vid Örebro JAS Elit cup under en av dagarna är första målet (som jag nu försöker se till att få ledigt för), men även under mer gruppspelsmatcher sedan som ligger i lagom omnejd för min egen del.

Listor

Ett inslag som också många ibland efterfrågar, men något som även kan skapa lite diskussioner och intresse. Listor där allt möjligt kan rankas, dels mina egna åsikter om t.ex. flopp/flippar på spelar samt lagsidan, men även listor där spelarna i sig får vara med och rösta och tycka till om olika saker. Jag hoppas därmed att ni som ibland får frågan, inte blir alltför irriterade och det uppskattas enormt när ni svarar.

Inlägg kring samarbetspartners

Ja som ni vet har jag via bloggen skaffat mig en samarbetspartner, en sponsor eller vad ni nu vill kalla det. Jag kommer självklart representera min ”sponsor” och därmed emellanåt väva in inlägg kring just detta.

Har ni inte kikat in Nordic Floorball, gör det! http://www.nordicfloorball.se

Vi ser fram emot en spännande säsong, en säsong som knappt börjat än och börjar redan blir intressantare och intressantare!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar