JAS-bloggen
Okategoriserade

Anmäl ert JAS-lag till Guldfemman och höj intresset!

Guldfemman har växt fram den senaste tiden som ett sätt att tjäna pengar till laget/lagkassen utan att egentligen behöva lägga ner alltför stor ansträngning. Du anmäler ditt lag, väljer vilken version du vill ha, marknadsför ditt lag och ser till att få så många anmälningar som möjligt för att tjäna mer pengar.

Varför ska ni just ni anmäla då?

I nuläget är det endast A-lag som valt att använda sig av upplägget, men det är ett PERFEKT tillfälle att öka intresset rent medialt kring just ert lag och få fart på juniorinnebandyn på ett ännu bredare plan. Gör det till en tävling och låt de yngre lagen i föreningen få reda på tävlingen för att de sedan ska kunna plocka ut sina idoler och framtida stjärnor i JAS-lagen. Vem vet, ett stort deltagarantal kanske i framtiden kan leda till att vi kan få en ”JAS-liga” eller nästintill ett managerspel online där man kan få välja fritt bland spelarna som är inlagda i systemet för att skapa sin egen drömfemma. Spelarna i denna ålder borde vara mogna nog för att kunna hantera detta som en rolig grej vid sidan av planen.

Anmäl ert lag nu och se till att starta början på något nytt! Glöm inte att ni även tjänar in relativt enkla pengar till er lagkassa och liknande!

Om ni vill passa på att stötta bloggen så kan ni anmäla koden RL15 vid anmälningen, då jag i bredare utsträckning kan närvara vid fler matcher under den kommande säsongen för att öka kvalitén på bloggen!

http://www.guldfemman.se

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar