JAS-bloggen
Okategoriserade

Åttondelsfinalerna!

Nu återstår endast en ”sextondelsfinal” eller ”kvalrunda” innan vi har åttondelsfinalerna fastställda i årets upplaga av Juniorallsvenskan. Tippningar kommer dyka upp framöver, här nedanför följer ett par korta ord!

Huddinge IBS – RIG Umeå IBF

”Den förlorade sonen” Kasper Broby, kommer återigen hem igen, ställs mot forna lagkamraterna och storebror. RIG som tog en tung skalp genom att slå Sirius. Spännande möte!

Linköping IBK Ungdom – Nykvarns IF

Ett otroligt intressant möte på förhand, förmodligen det ”tyngsta” där en potentiell slutsegrare får tacka för sig redan nu. Spelarna i Nykvarn kanske söker revansch efter SDF-SM?

Åstorp/Kvidinge – IBK Höllviken

Ytterligare en storfavorit in i spel, Åstorp med en fantastisk 97-generation. Ska Höllvikens resa fortsätta likt den deras herrar gjorde under förra säsongens kval? Inspirerande!

Partille IBS – IBK Lockerud Mariestad

”Mitt” Lockerud, nu ställs vi mot gruppsegraren Partille. Vi har via tidigare resultat visat att vi kan slå de flesta. Tuff uppgift mot en uppstickare utan dess like, ett lag som ingen diskuterade på förhand!

Jönköpings IK – Hagfors IBS

Repris på fjolåret, även då Jönköping på hemmaplan. Hagfors är ute efter revansch, men pressen ligger på JIK att avancera. Kan Hagfors slå ur underläge?

FC Helsingborg – Lindås IBK

Vart står Helsingborg? Hur bra var grupp K? Frågorna finns, kommer de rätas ut efter denna matchen tro? Känns som ett vidöppet möte, allt kan hända och vilket lag som går vidare är tufft att sia om på förhand.

IBF Dalen – IBK Runsten

”Doldis” möte, två lag som det på förhand inte alls pratat om. Dalen har trots det vunnit en cup i Tjeckien på försäsongen och nu även grupp A, ska ej underskattas. Kan Dalen bli laget som smyger med hela vägen till Innebandyfesten, eller ska Björkmans Runsten sätta stopp?

Skälby IBK  – Telge/Farsta

Här inväntar vi det sista laget till åttondelen, Telge eller Farsta. Oavsett vad så åker man på Skälby i åttondelen, ett mäktigt Skälby. Svårt att tro att något av lagen rubbar Skälby i slutändan. David mot Goliat? Nja, den liknelsen var nog alltför tuff, men Skälby kommer ses som storfavoriter.

Vi inväntar med spänning åttondelsfinalerna och ju mer matcher ni kan se på plats, grattis säger jag!

//Rasmus

JAS Bloggen

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar